* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 22. elokuuta 2011

Korut kertovat - pienkorunäyttely
Saloshop-päivä on torstaina, ja sinne piti keksiä jokin teema.


Koruihini tulee yleensä nimi hyvin äkkiä, ja myös itse tarina. Mielestäni jokainen koru kertoo jonkin tarinan, syyn miksi ja mihin tarkoitukseen on syntynyt. Siinäpä se. Viikonloppuna olikin kiire, joten en saanutkaan tauluja tehtyä. Kaikkeen sitä tuleekin ruvettua ja sovittua, manasin sunnuntai-iltana. . .


Olen ollut tänään lomalla "oikeista töistä" ja olen tuunannut korutauluja. Ahkeroin aamusta klo 8.30 asti. Taulujen tekeminen onkin ollut tosi kivaa, mutta jostain syystä sain iltapäivällä kovan päänsäryn. Sainkin juosta apteekkiin juuri ennen kuin avasin puodin.


Tässä pieni kuvakooste korutauluista. Jokaisella taululla on oma nimi, lopun tarinan kertokoot jokainen koru itse. . .


Puoti on auki torstaina klo 15.00 - 21.00. Teemana siis korut kertovat-piennäyttely. Tervetuloa!


Tuhannen ja yhden yön sadutPuolen hehtaarin metsä

3 kommenttia:

 1. Niin upeita koruja kaikki! Ja miten kauniisti laitettu esille. Tätä ideaa voisin lainata kotiin sisustusta piristämään. Kiitos eilisestä kurssista, "Sinisen unen" muokkaaminen jatkui vielä kotona iltamyöhään.

  VastaaPoista
 2. Kiitän myös kurssista. Koruni sai paljon ihastuneita kommentteja lähipiirin naisilta, myös miesväki kehaisi että "ite tehty".

  VastaaPoista
 3. Korutauluja oli tosi kiva tehdä, ja niillä saa helposti sisustukseen vaihtelua.

  "Sininen uni" näytti kyllä lähtiessä oikein valmiilta, värit sointuivat hyvin yhteen. Mutta ymmärrän toki muokkausvimman. Kärsin siitä itse varsinkin hopeasavea tuunatessani. Vähän tuolta, ja tästä, ja laittaisinko tuonne tuollaisen, vai muuttaisinko tämän tällaiseksi. . . =oD

  "Ite tehty"-tunne onkin koruilussa yksi pääasia. Onnistumisen ilo, ja värien ja materiaalien valitseminen. Lisäiloa saa tietysti muiden ihailuista! =oD

  VastaaPoista