* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Messut takanapäin

Sekaisin Salosta-messut on takanapäin.

Mukavat messut! Paljon vanhoja ja uusia asiakkaita. Olipa oikein mukava kokemus tämäkin.

Alla kuvia messuosastostamme.

Messupöytään kuului tietysti kukka-asetelma, sammalta, käpyjä, valkoisia ruusuja ja kristalleja. Näiden tekeminen on melkein yhtä hauskaa, kuin korujenkin.

Sammaleet olivat hyvin "tuoreita", sillä kävin lauantaiaamuna hakemassa ne metsästä ennen klo 6.30 taskulampun valossa. . . =o) Ja minä kun olen vielä armottoman aamu-uninen. Joten aikainen herätys kertonee kuinka pidän kukka-asetelmien teosta. Yksinkertainenhan tämä on tehdä, mutta voi sitä kuulkaas käyttää aikaa myös siihen, kun miettii että laittaako ruusun tähän, vaiko sentin tuonnemmas. . . =oD

Kiitos kaikille messuilla käyneillä asiakkaille!

Seuraavat myyjäiset ollevat joulukuun alussa Helsingissä, 2.-3.12. korutori. Siitä myöhemmin lisää. Vaikka kyllä kovasti tekisi mieli mennä johonkin muuallekin joulumyyjäisiin. Niissä on aina oma tunnelmansa.

Marraskuun kurssiaikataulu varmistunee heti alkuviikosta, ainakin yksi yleinen peruskurssi on tarkoitus ehtiä pitää, toivottavasti yksi polymeerimassakurssi, sekä yksi hopeasavikurssi. Muuten kuukausi on aika täynnä yksityiskursseja. Mutta näistä siis myöhemmin lisää.

Pirteää alkavaa viikkoa!


Kukka-asetelman vieressä on äitiys/raskaus/bolakoru; isompaa siemenhelmeä sekä hopeoitu sydän. Bolasydän kilisee vienosti, minkä on tarkoitus rauhoittaa vatsassa kasvavaa vauvelia. Raskauden jälkeen sen on tarkoitus olla vauvalle se tuttu ääni, mikä rauhoittaa. Ihana ajatus!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti