* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Korukoplan haastekoru - siemenhelmet

Osallistuin korukoplan haasteeseen no 11. Aiheena oli siemenhelmet kuvakollaasin värimaailman mukaan. Kuvakollaasi oli saatu Pieni Lintu - blogista.

Viimeiset reilu pari viikkoa ovat olleet omalla tavallaan hankalia, joten koru syntyi vasta tänään. Alkuperäinen suunnitelmani oli erilainen, mutta tällainen tästä nyt tuli. Hyvin yksinkertainen koru, kolmea eriväristä siemenhelmeä vaijeriin. Riipuksena joko kankainen nalle, tai riipuspohjaan tehty väreihin sopiva riipus kohotarroista ja siemenhelmistä. Riipus on päällystetty koholakalla.


Korun nimi olkoon juuri edesmenneen setäni viimeisimmän hevosen mukaan - Lulu. Ja koska Lulu kuului vahvasti lapsuuteeni, niin siitä syntyi ajatus vaihtoehtoisesta nalleriipuksesta.


8 kommenttia:

 1. Aikapula tuntuu olleen monen komapstuskivi, mutta veikeähän tuosta tuli :)

  VastaaPoista
 2. Tälläisen minäkin aluksi uhkasin tehdä, mutta sinun korustasi tuli hienompi, koska minulla ei ollut kollaasiin sopivaa nallea. Korusi väritys vastaa eilen messukeskuksessa ihalemiani korallikäärmeitä. Oranssi on lempivärini tällä hetkellä, joten tykkään tästäkin kovasti =)

  VastaaPoista
 3. Suloiset sävyt. Simenhelmien kanssa tulee kyllä aikapula :D

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva ruudulinen nalle, istuu hyvin tuohon nauhaan kun värit toistuvat siinä ja oranssa raikastaa.

  VastaaPoista
 5. Siinähän se Nalle Puh, joka kävi hunajapurkillani :) Söpö!

  VastaaPoista
 6. Söpö tuo nalle maskotti! Ja toi toinen riipus on taas oikenkin kaunis. Yksinkertaisella jutulla aikamoinen muutos koruun, kiva idea :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia ihanista kommenteistanne. Koru ei tosiaankaan ole mikään luomisen taidonnäyte, vaan oikaisu. . . Mutta ihan kiva peruskoru arkikäyttöön, ainakin nallella.

  VastaaPoista