* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 16. helmikuuta 2012

Kristalliunelmia Trinity Brassin tapaan

Olipa kerran, kaukana täältä, pieni salainen metsä jossa asusti paljon lintuja. Salaisen metsän puissa kasvoi tuoksuvia kukkia, ja joka paikasta kuului kaunista lintujen laulua.Siellä asusti myös lintupariskunta, joka oli rakentanut pesänsä korkean puun oksalle. Pesä oli hyvin rakennettu ja oiva paikka linnunpoikasille. Joka kevät lintupariskunta siivosi pesän ja odotti, että tänä vuonna muniminen onnistuu. Näin he unelmoivat vuodesta toiseen, mutta kevät toisensa jälkeen he joutuivat pettymään. Monen monta pettymysten kevättä, ja monen monta kristallinkirkasta kyyneltä. Mutta unelmoimasta he eivät lakanneet.


Ja sitten erään kevään aivan tavallisena päivänä muniminen onnistui, pesässä oli kolme huikean kaunista kristallinkirkasta munaa.


Päivä toisensa jälkeen lintupariskunta huolehti munista ja hautoi niitä hartaudella tasapuolisesti. Kuoritumisajan lähestyessä lintupariskunta uskalsi jo toivoa hartaimman haaveensa toteutuvan. Munista kuului selkeästi liikehdintää. Tulevan äitilinnun silmäkulmasta karkasi onnenkyynel, sillä hän tiesi että aina kaikkien unelmat eivät välttämättä toteudu.


Seuraavana päivänä alkoivat munat kuoriutua, ja jokaisesta pilkisti pieni linnun nokka, mutta se onkin jo toinen tarina.


Unelmat pienet tai suuret, voivat toteutua muuallakin kuin salaisessa metsässä - unelmoidaan.
Trinity Brass-osia, linnunpesä hopeoidusta langasta joka on patinoitu rikkimaksalla, lasihelmiä, kristallipisara.


Vaikka elämme vielä kunnon talvea, niin keväiset lintuaiheet alkavat jo pyöriä päässä. Ja nämä Trinity Brass-osat vievät väkisin mennessään.

2 kommenttia:

  1. Tykkään kanssa tosi paljon noista Trinity Brass -osista :) Kaunis koru!

    VastaaPoista
  2. Trinity Brass-osat ovat kyllä ihania. Niistä saa tehtyä juuri koruja, mitkä kertovat väkisin tarinaa. .. =o) Kiitos kommentistasi Sara.

    VastaaPoista