* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 29. maaliskuuta 2012

Arvonta Korallin blogissa ja helmihaaste Korukoplan blogissa

Korallin blogissa http://vicky-koralli.blogspot.com/2012/03/pollo-ilman-kotia.html#comment-form, on hauska arvonta. Koralli etsii siinä pöllölle kotia koruun. Käykäähän katsomassa.
Tein tässä viikolla pronssisaviriipuksia. Ei mitään suunnittelua, vaan sellaisia ensimmäisenä mieleen tulivat. Naamariipus on jämäpalasta, joka oli jo vähän turhan kuiva. Osan ehkä maalaan UV-hartsiväreillä, osalle keksin ehkä jotain muuta.
Löytyisikö noista osia Pöllölle koti-koruun??? =o)
Olen myös osallistumassa, taas, korukoplan helmihaasteeseen, Tosi kiva haaste meneillään, jota yritän tässä ajatustasolla työstää. Siitä lisää täältä http://korukopla.blogspot.com. Mieli käy taistelua kahden kuvan kesken, mutta todellisuus saattaa olla, että teenkin korun siitä kolmannesta kuvasta. Koskaan ei voi tietää mihin helmet haluavat.
Pronssi-Pupu pääsiäiseksi. Sille saattaa vielä tulla valkoinen väritys.
Paukuttelin noita osia vasaralla, ja yritin hioa "vanhuutta" pintaan. Osa huutaa päästä heti koruksi. Siitä myöhemmin lisää. =o)

2 kommenttia:

  1. Moi, Kivoja juttuja sait aikaiseksi. Minullakin on hopeamassa kotona vaikka kuinka kauan laatikossa pyörinyt. Ehkä sitten loman jälkeen löytyisi aika. Kiitos mainostamisesta. Tervetuloa mun blogiin uudelleen. T:) Koralli

    VastaaPoista
  2. Nuo metallisavet ovat koukuttavia, niistä saa tehtyä vaikka mitä.

    Aurinkoista kevättä sinulle!

    VastaaPoista