* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 17. syyskuuta 2012

It´s party time - syksyn juhliin

Olin viime torstaina Plaza-kauppakeskuksessa myymässä koruja. Plaza vietti 20-vuotisjuhlia ja Helmipuoti Helmiäinenkin kutsuttiin myymään. Kivaa oli. Kiitoksia vielä kaikille kanssamyyjille. =o)

Mitä muuta on viikon aikana tapahtunut? Olen tehnyt syyskukka-asetelmia rappusille. Niistä ei ole kuvaa, enkä mene tuonne kamalaan myrskyyn kuvaamaan. Toivottavasti ne ovat siellä vielä aamullakin, eivätkä kävyt ja tammenterhot ole siirtyneet naapuriin tuulen mukana. . . Täällä myrskyää tänään kamalasti. Kukkaistutuksia tuli innostuksessa tehtyä purkki poikineen, on kanervaa (sitä tavallista), marjakanervaa, erilaisia syyshavuja, sammalta, käpyjä, tammenterhoja, naavaisia oksia. Ja tietysti kristallia kieputettuna metallilangalla oksiin. =o)

Sieppareita on syntynyt melallilangasta, kristalleista ja sulista. Niistä ei kylläkään ole kuvia.

Korujakin on tullut tehtyä, mutta kuvaaminen on hämärällä hankalaa. Korut kimmeltäisivät, jos valoa riittäisi.

Yritän alkuviikosta saada uudet kurssiaikataulut tehtyä. Uudet aukioloajatkin on tulossa tämän viikon jälkeen. Ihan uusia aikoja ja uusia tuulia. Niistä myöhemmin lisää.

Flunssa yrittää tehdä tuloaan, alkoi tänään iltapäivällä ikävällä kurkkukivulla. =o(

Mutta tässä siis yksi viimeisistä kaulakoruista, It´s Party Time. Kohta alkavat syksyn juhlat, pikkujoulua yms. Kimmellystä kaivataan, ja tämähän koru kimmeltää. Ja kimmellystähän ei voi olla koskaan liikaa. . . =o) Koru on pitkä, siinä on rondellinmallista kristallia kirkkaana, mustana ja kirkkaana hopeapinnoitteisena, ketjua ja kristallijakajia.

Pirteää viikkoa!4 kommenttia: