* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 17. tammikuuta 2013

Paha Nuutti pois sen vei

Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois se viepi. Niin tänäkin vuonna.

Pyhät otettiin rennosti, oltiin ja ihmeteltiin, kissat varsinkin. =o)

Arkeen ollaan palattu ja kas kummaa päiväkin on jo niin paljon pidempi. =o)

Koruja on tullut tehtyä, mutta hitaanpuoleisesti kuvattua. Varmasti ainakin toistakymmentä korua on kuvaamatta, puhumattakaan myydyistä koruista. Olisihan se mukava jättää itselle muisto koruista, kun samanlaista ei tule kuitenkaan tehtyä.

Vintaj Natural Brassia ja khrysocollaa. Perhonen taivutettu ja patinoitu vahalla ja sitten hiottu hiomatyynyllä.

Kullan/shampanjanvärisiä kristallihelmiä ja hopeoituja osia. Kristalliriipus irroitettava, joten korua voi pitää pelkkänä helminauhana tai sitten riipuksellisena. Kirkas pakkapäivä, kun auringonpaisteessa kimmeltää jää, mutta aurinko lupaa jo kultaisia lämpiä päiviä. =o)

Kurssilista alkaa olla valmis, mutta siitä lisää huomenna. =o) Ihan uusi materiaalikin on tulossa, siitäkin myöhemmin lisää kunhan loppukuusta olen itse käynyt sitä kurssilla opettelemassa.

Puodissa on valmiskorut  vielä jokusen päivää alennuksessa -20%, sekä muitakin alennuksia löytyy. Tervetuloa!

EDIT Niin tänne piti laittaa kuvia, mutta en onnistu. Mikä täällä on muuttunut, kun koneella olevia kuivia ei voi enää lisätä. Apua! Lisäysvaihtoehtoja on kaikkialta muualta paitsi itse koneelta. HÖH! =o(

Tekstin kuvat löytyvät facebookista, linkki sinne etusivun oikeasta ylälaidasta kuvan alta. . . Vai onkohan täällä bloggerissa vain joku tilapäinen häikkä???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti