* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kuulumisia näin Joulun alla

Tilauskorujen tekoa, tavaran purkua ja hyllyttelyä, joulun valmistelua siinäpä se lyhykäisyydessään. =oD

Tilauksia on tullut mukavasti edelleen. Menevät ymmärtääkseni joululahjoiksi.

Uutta tavaraa on tullut laatikoittain, hopeasavea, työkaluja siihen, muotteja yms, kristallia, kristallia, kristallia, uusia lukkoja, uusia helmiä, uusia metalliosia.

Kotiin on tarkoitus tehdä jokunen kukka-asetelma, se on yksi lempipuuhistani. =oD Sitten siivousta (ei lempipuuhia. . .), kinkun paistoa yms. Muutaman lisäjouluvalon ripustaminen.

Ja sitten saa Joulu tulla.

Puoti on auki tänään klo 17 - 19, huomenna klo 12 - 19 ja jouluaattona klo 10 - 12 (viimeiset tilauskorut haetaan silloin =oD). Ensi viikolla mennään normaalin kalenterin mukaan, eli Ma ja Ke Puoti on auki klo 17 - 19, TI ja To klo 12 - 19, Pe ja La kiinni.

Puolenpäivän jälkeen jouluaattona suoritetaan joulukalenteriarpajaisten arvonta. Eli jokainen Puodissa 1 - 24.12 aikana käynyt, ja arpajaisiin osallistunut, on mukana arvonnassa. Ja jos lappuun on laitettu kännykkänumero niin ilmoitan voittajalle siihen vielä jouluaattona. Lisäksi näin joulun kunniaksi arvotaan ylimääräinen arvonta, 20 euron lahjakortti Helmipuoti Helmiäiseen. Vielä ehditte arpajaisiin mukaan!

Illalla ilmestyy blogiin luukun no 23 koru ja huomenna sitten ilmestyy viimeisen luukun voittokoru.

Mukavaa Joulunalusaikaa! Unohtakaa kiireet ja stessi, joulu tulee niistä riippumatta ehti sitä sitten tekemään ne tuhat asiaa tahi ei. Nautitaan! Ihmisten jouluvaloja on mukava katsoa, valomeri hautausmailla joulunaikaan on aina yhtä sykähdyttävä, joulun tuoksut (kuusi, piparit, laatikot, elävät kynttilät), ja se aattoillan jälkeinen rauhallisuus ja hiljaisuus, mihinkään ei ole kiire. Näistä kaikista aion nauttia sydämen kyllyydestä. Ja samaa iloa toivon kaikille teille!

Vielä pari blogipäivitystä ennen joulua ja sitten täällä hiljenee, mutta vain hetkeksi. =oD

2 kommenttia: