* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 18. huhtikuuta 2011

Tarvikkeita hakemassa ja uutta oppimassa

Viikonloppu oli oikea tehoviikonloppu! Kurssin pitoa lauantaina, uuden oppimista sunnuntaina, helmishoppailua. . .Puotiin tuli laatikoittain uutta tavaraa ja hyllyjen täydennyseriä. Keväisiä värejä. Isoja helmiä puuta, kiveä ja lasia. Pienempiä helmikokoja sitä ja tätä. Ja vaikka mitä. . . =oD
Laatikoiden purku alkaa illalla.
Uusien helmien mukana tuli uusia ideoita! Hopeoitua vaijeria, kristallia ja putkilukko. . .
Lisäksi opin Omakorussa ihan uuden tekniikan, nailonputkiteknikan. Siinä käytetään metallilankaa ja nailonputkea. Tekniikalla voi tehdä kauniita kukkasia, liljoja, ruusuja, orkideoja ja vaikka mitä. Ja perhosia ja sudenkorentoja. Sekä TIETYSTI koruja, hiuskoristeita, näyttäviä sormuksia, riipuksia, rintakoruja, korvakoruja ja vaikka mitä. Itse tein harjoituskukkasen vaalean liljan. Illalla/yöllä oli pakko kokeilla pikaisesti pientä ruusua. Siitä on tarkoitus tulla sormus. Kuvia omista tekeleistäni myöhemmin.
Oikea kukkanen on tietysti aina oikea kukkanen, mutta nämä eivät nuupahda pisimmissäkään kesäjuhlissa. Ja ovat kauniita ja kepeitä, romanttisia, näyttäviä ja kesäisiä.
Mutta jotta oivaltaisitte tekniikan mahdollisuudet, niin alla kuva Omakorun Haiyanin tekemistä kukkasista, perhosista ja sudenkorennoista.
Minulla on perussetti materiaalia, jotta pääsen harjoittelemaan (muotit, jonkin verran erivärisiä nailonputkia, metallilankaa yms yms). Tervetuloa tutustumaan tekniikkaan, jos se kutsuvalta tuntuu. . . =oD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti