* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hopeasaveakin on työstetetty

Olen tehnyt hopeasavitöitä, osan olen kuvannut kaikkia en.

Lauantaina pidin hopeasaven sormuskurssin, kurssilla syntyi monia kauniita sormuksia. Kuvia en tietysti muistanut ottaa. Jos joku kurssilainen on ottanut kuvan sormuksestaan, niin kuvan saa mielellään laittaa minulle. =o) Siellä syntyi pari kuvioitua nauhasormusta, zirkoniasormus, johon kuvio tuli ruiskusavella, kukkasormuksia, nauhasormus, jossa oli käytetty hopearouhetta. Lisäksi syntyi pieni riipuksia. Osa patinoitiin, osa ei. =o)

Mutta tässä muutama itsetekemäni riipus ja sormus. Hankalia kuvattavia.Sieppari.

Tehty unisiepparin tyyliseksi, mutta se voi yrittää siepata ihan mitä kukin haluaa, kauniita unia, onnea, parempaa terveyttä, rakkautta, mielenrauhaa, uutta työpaikkaa, puolisoa. . . =o) Siihen on käytetty eripaksuisia 999-hopealankoja virkattuna ja kieputettuna, hopeasavea, uv-hartsia, höyheniä, nahkanauhaa, sterlinghopearenkaita.                                             Laguuni

Merihevonen hopeasavesta, silmänä zirkonia. Helmet akvamariinia, lanka sterlinghopeaa.
                                              Avaruus

Hopeasavea, zirkoniakiviä, 999-hopealankaa. Riipus on muotoiltu kuperaksi, siinä on virkattua hopealankaa. Riipus on patinoitu tummaksi. Jossain avaruudessa on varmasti tuollaista. . . =o)Kasvun voima

Sormus hopeasavesta. Hopeasavea ja zirkoniakivi. Muotoiltu putkimaiseksi, päähän upotettu zirkonia, lehtiä ja kukkia. Varsi kaiverrettu.

4 kommenttia:

 1. Hienoja koruja, varsinkin merihevosesta tykkäsin kokonaisuutena.

  VastaaPoista
 2. Ihania koruja. Pidin eniten tuosta Siepparista, ihana idea. Tuo Merihevonen on myös kaunis.

  VastaaPoista
 3. Eka kerta kun näen mitä uv-hartsista on saatu aikaan. Mainioilta näyttävät. Tällainen kokeilu minuakin kiinnostaisi. Kiva nähdä, että Salossakin kurssitetaan. Paikka näyttää varsin mukavalta!

  VastaaPoista
 4. Suuri kiitos kommenteistanne! <3 =o)

  VastaaPoista