* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyvää Äitienpäivää!

Vauhdikas viikko huipentui äitienpäivään!

Lahjakoru eräälle äidille, hopeasaviriipus jossa on hänen lastensa sormenjäljet ja kaksi swaroa kuvaamaan lasten lukumäärä. Lahja oli kuulema tosi tykätty. =o)

Tässä muutama huonohko kuva, hopeasavi on vaikea kuvattava. minun taidoillani. 

Riipus siis hopesavea ja siihen ovat molemmat hänen lapsensa painaneet sormenjälkensä. Sormet eivät vielä ole kovin suuria, joten riipuksesta ei tarvinnut tehdä kovin massiivista. Riipus on kuivatettu sisäänpäin taipuvaksi. Riipuksen kaveriksi kieputin pari swaroa (kirkaan ja mustanharmaan) kuvaamaan lasten lukumäärää. Väritys haluttiin pitää hillittynä ja kaikenvärisiin vaatteisiin sopivana. Riipus ketjuineen patinoitiin.

Omalle äidilleni tein kaulakorun Premomassasta tehdyin englanninlakukarkein. Englanninlakut ovat äitini lempikarkkeja. Karkintekoapulaisina olivat veljeni tytöt. Ostin englanninlakupussin, jotta väritys menisi oikein. =o) Premo-karkit punoin ohueen nahkanauhaan, ja kaulakorulle tein kaveriksi korvikset.

Lisäksi tein jonkun ruotsalaisen puutarhaohjelman innoittamana hotellin leppäkertuille. Kyllä vain, leppishotellin. Poksautin vanhasta ruukusta pohjan pois, täytin ruukun bambutikuilla, ja voilaa neljän tähden leppishotelli oli valmis. Tuon puutarhaohjelman mukaan leppäkerttuja pitäisi tulla hotelliinsa pilvin pimein. Sitä odotellessa.


Lisäksi äiti sai perinteisesti ruusun, luonnonvalkoisen. =0)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti