* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


tiistai 12. kesäkuuta 2012

Puoti ja kesä!

Viimeiset viikot on menneet taas vauhdilla. Nyt olen yrittänyt panostaa puutarhatöihin, olen innokas puutarhuri, mutta viime kesän hoitamattomuus on kostautunut. Piha on iso, ja rikkaruohoja on paljon. Mutta periksi ei anneta. . . =o)

Puotiin on lennähtänyt valtavat parvet perhosia ja sudenkorentoja. Sekä muuta kesäistä, makeanvedenhelmiä, lasihelmiä, puuhelmiä yms yms yms. Puoti pursuaa purnukkaa ja puteloa täynnä toinen toistaan ihanampia korunosia. Seinillä roikkuu helmipötköjä toistaen kesän värejä ja loistoa.

Miksi et keräisi ystäviä kasaan, ja tulisitte porukalla koruilemaan kesän kunniaksi uudet korut. . .

Tervetuloa!
5 kommenttia:

 1. Voi kun ihana puoti!!!!Pääsispä joskus käymään:)

  VastaaPoista
 2. Joskus täytyy käydä kurkkaamassa:). Ihania kuvia olit ottanut.

  VastaaPoista
 3. hei, ihania kuvia <3 pahoitteluni etten ole tullut pyynnöistäsi huolimatta korua katsomaan, täällä on eletty raskaita aikoja (ymmärtänet jos viittaan siihen korun merkitykseen)... huomenna selviää onko koruni tarpeellinen sen asianomaisessa merkityksessä vai voinko ajatella toista korua toisella merkityksellä... toivottavasti viesti ei ole liian sekava... :D

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Ja kiva kesäinen ulkoasu blogilla.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Eila! <3 Tervetuloa käymään! =o)

  Kiitos Marita! Tervetuloa sinullekin! =o)

  Annika, ei hätää korujen katsomisessa. Tulet kun kerkiät. Voimia sinne! <3

  Kiitos Helmi! Olen kyllä kovin kesäfiiliksissä. =o) Päässä pyörii jos jonkinnäköistä perhoskoruideaa hempein helmin. =o) Jos saan puutarhan kuosiin tänä viikonloppuna, niin sitten teen pelkkiä koruja ainakin viikon. . . =o)

  VastaaPoista