* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Juhannuksen aikataulua

Puoti on kiinni perjantaina 22.6. ja lauantaina 23.6..

Mutta ennen sitä olemme auki tänään keskiviikkona klo 12 - 18 ja huomenna torstaina klo 12- 19.Eli vielä ehtii tekemään raikaan tai hempeän juhannuskorun. =o)

Itse olen viehtynyt nyt vihreään, raikkaaseen kesäväriin.

Puodissa on kaikki huiskin haiskin, tai ainakin heikun keikun. Lauantaina hyllytettiin uusia kesäisiä tuotteita ja siinä samassa siirtyi kassa toiseen paikkaan, ja hyllytkin siinä sivussa. Jostain kumman syystä Puoti näyttää taas paljon avarammalta. Mutta tuotteet ovat välillä vähän kadoksissa, kunnes löytää ne vähän eri paikasta. =o) 

Tervetuloa tutustumaan!

Itse olen istuttanut kotona kesäkukka-asetelmia ruukkuihin. Ihanaa hommaa! Löytyy valko-keltaista, pinkki-valkoista ja puna-valkoista. Ja pienen pieni ripaus sinistä. On riippuvaa ja pystykasvuista. Köynnöstuella ja ilman. Ihminen maadottuu kummasti kun saa tunkea sormensa mehevään multaan. =o)

Rikkaruohoista ei ole vielä saatu niskalenkkiä, mutta yrityksen puutteesta se ei johdu. Ne on vaan pirulaiset sitkeää sorttia. Eilen kun kiersin puutarhaa, niin sieltähän niitä työntyi taas jo kitketystä penkistä. Höh ja Pah! Mitään myrkkyjä en halua käyttää, kun sitten kuolevat kaikki öttömöttiäiset, kuoriaiset ja muut pikkutirriäiset. Tai jos eivät kuole, niin kaiketi kärsivät. Ja miten käy niitä syöville linnuille? Ja lintuja syöville isommille otuksille. Myrkkyajatus ei ole kiva, joten kitketään, kitketään, kitketään. Eikä jää aikaa sille sulkapallolle, kuten mainoksessa. . . =o)

Olen minä muutaman korunkin tehnyt, mutta ne ovat kuvaamatta. Vihreää ja turkoosia. Pääasiassa. =o)

Aurinkoista Juhannusta! Jos en päivitä ennen sitä muutamaa korukuvaa. =oD

2 kommenttia:

  1. Heissu! Kävin tänään puodissasi hakemassa korvakoruihiun koukkuja ja välikappaleita. Siellä oli ihana ja hurjan avulias tyttönen myymässä, hänen avullaan sain korviksistani juuri oikeanlaiset :) tyytyväinen asiakas täällä siis kiittelee ja jäin vielä kuolaamaan kaikkia ihanuuksia, kun en nyt ehtinyt kunnolla tutkia...Palaan siis!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! Välitän tiedon myös töissä olleelle apulaiselleni. =o)

    Tervetuloa uudelleen! =o)

    VastaaPoista