* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kesää, koruja, korukoplaa ja kaikkea kivaa

Joku on vienyt taas kuukauden, mihin se aika oikein häviää? =o)

Koruja olen (tietysti) tehnyt, mutta ne on jääneet kuvaamatta. 

Osallistun taas korukoplan koruhaasteeseen, ne on aina inspiroivia ja saavat ajattelemaan koruntekoa eri tavalla. Lisää siitä löytyy www.korukopla.blogspot.fi. Sinne on onneksi vielä aikaa.

Billnäsin kädentaito-tapahtuma on jo vaajaa parin viikon päästä. Hyvänen aika! Sinne pitäisi keksiä vielä jotain kivaa. Lisää siitä tapahtumasta löytyy täältä http://www.billnassommar.fi/fi/kadentaito/index.html

Helmipuoti Helmiäisen löytää  Billnäsistä osastolta B7. Tervetuloa!

Kuvaa jostain valmiistakin, nyt näperrän selvästi koruissani. Olen tehnyt Eifel-tornikoruja, hempeitä makeanvedenkoruja yms. Jokin niissä nyt vain kiehtoo, kun sormeni sellaisia näpertävät. Tai tein kyllä tässä jo jokin aika sitten korun Suloinen Myrkynkeittäjä. Tiedättekö sen laulun? Siinä on hauska rytmi ja se jäi päähän soimaan. Kannattaa googlettaa ja kuunnella, rytmi on veikeä. Tarina häijy. =o) Joten tein sen koruksi. Kuvaa siitä ei ole, mutta siinä on suloinen myrkynkeittäjä, pääkallo ja käärme. =o) Kaukana herkästä ja romanttisesta. =o) Mutta tässä siis kuva siitä herkästä ja hempeästä lintukorusta.

Kepoinen herkkä kesäkoru, missä linnut lentävät ja kristallit kimmeltävät. Olkoon sen nimi Anna toiveen lentää. =o) Korun metalliosat Trinity Brassia. Ne kyllä kutsuvat koruilemaan.

I have made a light and tender summer bracelet where birds fly and crystal glitters; Let your hope fly.11 kommenttia:

 1. Kaunista, kaunista. Trinity Brassin osat ovat tosiaan inspiroivia. Mullakin muutama täällä odottelee just niitä oikeita helmiä seurakseen.

  VastaaPoista
 2. Ihana, tosi kesäinen ja kauniit värit kristalleissa.

  VastaaPoista
 3. kauniisti toiveet siinä lentää :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru ! Linnut ovat ihania ja korulla osuva nimi! :)

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi. Kiitos Leena! Käyn illalla kurkkaamassa, jos maltan sinne asti. =o)

   Poista
 6. Voi miten kaunista!
  Nyt mulla soi Suloinen Myrkynkeittäjä päässä koko viikonlopun. Viime kesänä lauleskelin sitä joka viikonloppu kun keittelin kasveista väriliemiä lankavärjäyksiä varten:-)

  VastaaPoista
 7. Siinä on kyllä hauska sävel, joka jää päähän pyörimään. Kieltämättä kasviväriliemen keittämiseen tuo kappale sopii hyvin. =o)

  VastaaPoista