* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


perjantai 2. toukokuuta 2014

Korukoplan haaste - korutarvikeiden vaihto . vielä vaiheessa

Sairastin huhtikuussa keuhkokuumeen ja olin 2,5 viikkoa sairaslomalla. Valitettavasti tämä aiheutti tilauskoruissa ja korujen korjauksessa/tuunauksessa ruuhkaa. Olen nyt purkanut tätä ruuhkaa, enkä valitettavasti ole saanut korukoplan haastekorua vielä valmiiksi. Olokin oli sairasloman jälkeen vielä muutaman päivän aika väsy, kun oikeista töistä iltaisin kotiuduin. Mutta nyt alkaa olo olemaan jo normaali, ääni välillä vielä tuppaa katoamaan, mutta kotiväki on siitä kuulemma vain tyytyväinen. . .

Olen viikonlopun Helsingissä Hopeasavistudion järjestämällä hopeasavi ja emalointi-kurssilla. Opettajana toimii Pam East Yhdysvalloista. Hän on erittäin taitava metallisaviopettaja ja olen ollut jo aikaisemmin hänen pitämällään kupari ja emalointi-kurssilla. Viikonloppu tulee olemaan työntäyteinen, mutta taatusti antoisa.

Mutta korukoplan haastekorun valmistuminen jää ensi viikkoon. Olen toki sitä ehtinyt jo aloittamaan, sillä riipus on melkein valmis. . .  Vaihtoparinani oli Marjo http://marjonsivuilut.blogspot.fi/. Sain häneltä tosi kivan paketin helmiä ja hänen toiveena oli, että tekisin mixed media-tyylisen korun. Tykkäsin tästäkin, sillä siinä saa aina laittaa mielikuvituksensa lentelemään. . . Ja mikäs sen kivempaa!

Mutta valitettavasti valmiina on vain riipus, johon siihenkin tulee vielä vähän lisää. . .

Lisäksi tähän kuuhun kuuluu muutakin mullistavaa ja ehkäpä jopa yhden unelman toteutumista, mutta siitäkin myöhemmin lisää. . . Mutta vuorokauteen tarvitsisin muutaman tunnin lisää. . .

Tässä kuitenkin saamani korutarvikevaihtopaketti ja aloitusraakileeni.


3 kommenttia:

 1. Siis mielenkiinnolla odotellen:)

  VastaaPoista
 2. Keuhkokuume on aika rankka tauti, tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 3. Hei onpas huikee idea käyttää medaljonki avonaisena!
  Paranemisia!

  VastaaPoista