* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Viikingin morsian - Viking Bride

Tiesin heti tämän riipuksen löytäessäni kesällä, että siihen täytyy laittaa isoja makeanvedenhelminugetteja. . . Tällaisia ahaa-elämyksiä syntyy aina silloin tällöin, eikä sitä ajatusta pysty enää muuttamaan.

En vain ole "ehtinyt" sitä tekemään ja raivatessani yhtä laatikkoa, tämä pulpahti esiin. Ja vaati heti pääsemään koruun. . .

Kuparinvärisiä osia, kuparilankaa, makeanvedenhelmiä, vuorikristallia ja kristallia. Muuhan ei sovi viikingin morsiammelle, eihän?

Riipus on ostettu Maarianhaminasta Ele & Kele-nimisestä liikkeestä, josta löytyy persoonallisia riipuksia eri materiaalein. Paljon mm hopeariipuksia. En ole löytänyt heidän nettisivuja tai facebooksivuja, joten ehkäpä niitä ei tosiaan olekaan. Harmi. Myyjänä oli nuorehko mies, joka kärsivällisesti katseli kun minä kohkasin joka hyllyn ja rivin kolmeen kertaan.

Vet någon om Ele & Kele har internetsidor?

Viking Bride
Freshwather pearl, copper, rock crystal, crystal.
I bought the pendant last summer from Ele & Kele in Mariehamn.


4 kommenttia:

  1. Tulin kurkistamaan, joko olet tervehtynyt ja Korukoplan haaste näytillä!

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti haasteesta ei ole vielä muuta näytettävää, kuin melkein valmis riipus. Haluan kuitenkin tehdä haasteen kunnialla ja ajatuksella loppuun, joten sen valmistuminen jää vielä ensi viikkoon.

    VastaaPoista