* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 13. syyskuuta 2010

ANTEEKSI!

Sain tänään kuulla, että olen Puodissa kuulema käyttäytynyt ylimielisesti asiakasta kohtaan. Olen kuulema väkisin ohjannut tätä naisasiakasparia paperipuolelta helmipuolelle, ja tyrkyttänyt heille helmiä. Eivätkä nämä ole kuulema ollenkaan kiinnostuneita helmistä.

Itse en parhaalla yrittämiselläkään koe tilannetta ominaiseksi itselleni. Ja olen kyllä todellakin yrittänyt tässä kuunnella sydäntäni. Minussa on ihmisenä paljonkin vikaa, mutta ylimielisyyden ei pitäisi siihen kuulua.

Itse asiassa olen ymmärtääkseni aina kertonut varoituksen sanana, että helmeily on sellaista että se vie mennessään. Joten jos sitä ei ole aikaisemmin harrastanut, niin siinä on vaaransa.

Anteeksi, pyydän sydämestäni anteeksi, jos olen antanut itsestäni ylimielisen kuvan ja palvellut asiakasta huonosti. Pyytäisin mielelläni henkilökohtaisesti anteeksi jos vain tietäisin kuka tämä naiskaksikko on ollut, tai milloin he Puodissa ovat asioineet. Itse kun kuitenkin kovin harvoin olen siellä yksin ollut myymässä.

Anteeksi! Nyt itkettää.

7 kommenttia:

 1. Pää pystyyn naapuri! Lyhyen tuttavuutemme aikana ylimielisyys on kyllä viimeinen ominaisuus, joka susta tulee mieleen. Totta kai me kaikki haluamme puhua itseä innostavista asioista - minäkin paasaan langoista kaikille vaikka asiakasta kiinostaisi vaikkapa kirjonta... Ja voihan sitä asiakaskin sanoa, että hei mä katsoisin noita paperijuttuja...
  Innostuneisuus on hyvä ominaisuus ja se kertoo, että työssä on sydän mukana. Huomenna on uusi päivä - tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Tyytyväinen asiakas14. syyskuuta 2010 klo 7.22

  Mun täytyy sanoa et en kyll oo missään parempaa ja asiantuntevampaa palvelua saanu kun sun puodissa. Sinne tullee aina mielellään uudestaan ja uudestaan.
  Musta on tosi mahtavaa et kerrankin me saadaan tänne meijän pikkaseen Saloon ihka oikea helmi kauppa josta voi askartelu tarviikkeetki ostaa samall kertaa. Jatka vaan samaan malliin äläkä välitä ikävistä sanoista, asiakkaalla oli varmaan ittellä huono päivä ja se sitte purkautu näin. Mä ainaki voin kauppaa ja sen henkilökuntaa suositella ihan kaikille:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Minä olen maailman murehtija, ja eilen minulla oli tosi paha mieli. Tietysti ymmärrän, että ihmiskemiat eivät aina sovi yhteen, mutta tuntui pahalta että joku on kokenut sanomiseni niin kovin, että tulee viikkojen jälkeen siitä valittamaan, eikä minulla ole tilanteesta minkäänlaista muistikuvaa. Eikä palautetta annettu minulle suoraan.

  Asian kirjoittaminen tänne helpotti,sain laitettua sille "raamit".

  On tämä netti vinha vekotin. Elämä jatkuu.

  VastaaPoista
 4. Haluan piristää mieltäsi ja kiittää minun ja pienen tyttöni puolesta palvelualttiudestasi asioidessamme puodissa n. 3viikkoa sitten. Olit erittäin ystävällinen ja saimme kotiin tuomisina sekä helmiä, että askartelutuotteita. Tulemme uudestaan, kun tarvikkeet loppuvat. Kiitos! Pää pystyyn ja luulen, että kaikkia ei millään pysty miellyttämään vaikka sydämestään haluaisi.

  VastaaPoista
 5. Voi ei. Kuulostaa kurjalta, pöh! Tsemppiä! Varmaankin väärinkäsitys tai -ymmärrys...

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anonyymi ja Satu!

  Olo alkuviikosta oli kurja. Elämässä täytynee välillä ottaa pohjakosketuksia, jotta osaa arvostaa niitä liitelyhetkiä.

  VastaaPoista