* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Hopeasavi on mun juttu!

Sunnuntaiaamuna, minä aamu-uninen ihminen heräsin ennen kuutta junalle. Ohjelmassa oli kauan odotettu hopeasavikurssi. Edellisen kerran joudin jäämään kotiin kuumeisena.
Kyllä kannatti herätä! Hopeasavi on mun juttu!

Tässä on ensimmäinen tekeleeni, ilman muottia ja mallia, silittämällä, taputtamalla, pyörittämällä, kieputtamalla ja pursottamalla tehty sudenkorentoni. Tadaa!!! Onhan se muotopuoli ja keskivartalo vähän lyhyenläntä. Mutta silti se on niin rakas! Tästä en luovu ikinä!
Ja mitä kaikkea tuosta ihanasta muovautuvasta materiaalista voikaan tehdä. On monia muotteja, joista saa kauniin mallisia riipuksia helposti. Niihin voi tehdä tekstejä, pyytää rakkaan ihmisen painamaan siihen sormenjälkensä, ja vaikka mitä. Pää pursuaa kokeilua odottavia ideoita.

Kurssin kävin täällä http://www.hopeasavi.fi/. Kurkatkaapa ihanaa galleriaosioita.

Ja sinne palaan ensi viikonloppuna sertifioidun hopeasaviopettaja-koulutukseen. Ja sitten hankinnassa on koru-uuni. Helmipuoti Helmiäisessä on siis tiedossa hopeasavikursseja syksymmällä. Ja muutenkin siellä tapahtuu ja muuttuu. Siitä lisää hetikohta viikolla.

Nyt nukkumaan hopeaisin sudenkorennon viereen. . . =oD

Ai niin, koska odotin niin täpinöissäni hopeasavikurssia, niin eihän lauantai-iltana uni tullut silmään. Niinpä tein enkelirannekorun. Suojelusenkelit perheeni ihmisasukeille. Näitä täytyy tehdä myöhemmin lisää.
Kauniita unia ja idearikasta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti