* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 27. syyskuuta 2010

Helmipuoti Helmiäinen muuttaa!
Helmipuoti Helmiäinen muuttaa omiin tiloihin kadun toiselle puolelle Annankatu 10:een.

Tilat tulevat olemaan hulppeat 100 neliötä, sisältäen yläkerran työ- ja kurssitushuoneen. Helmiäisestä on tarkoitus tulla ihan oikea helmikauppa Saloon.

Helmivalikoima tulee laajenemaan hitaasti mutta varmasti. Toivomuksia otetaan edelleen vastaan, ja ne pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Puotiin on myös tarkoitus tehdä rauhaisa nurkkaus, jossa voi miettiä eri helmivaihtoehtoja ilman kiirettä.

Siirrän tavarat kuun vaihteessa uusiin tiloihin ja pyrin saamaan Puodin auki mahdollisimman pikaisesti. Tiloissa tehdään pientä pintaremonttia, ja itse olen hopeasavisertifiointikoulutuksessa koko tulevan viikonlopun.

Akuuteissa helmitarvikepuutosoireissa saa toki ottaa yhteyttä, ja pyrin lääkitsemään ja raottamaan ovea mahdollisuuksien mukaan. =oD Yhteystietoni löytyvät blogin oikeasta reunasta.

Puoti tulee olemaan ainakin alussa auki arkisin klo 17-19 ja lauantaisin klo 9-15. Sekä muutenkin sopimuksen mukaan.

Puotiin tulee varmasti ajan saatossa myyntiin myös muitakin tekeleitäni kuin koruja, kuten rautalankatöitä, pitsisydämiä, kristallienkeleitä yms.

Päivittelen täällä blogissa remonttiuutisia ja ilmoittelen tarkempia tietoja.


5 kommenttia:

 1. Jee! Isommat tilat, enemmän helmiä ja kursseja! Jee jee! Odotan jo kovasti tota hopeasavikurssia!!! Ilmoitathan ajoissa ajankohdan, että tällainen vuorotyöläinenkin pääsee ilmoittautumaan:)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ensimmäinen hopeasavikurssi lienee marraskuussa. Ilmoittelen niistä tarkemmin, kun olen saanut viikonlopun sertifiointikoulutuksesta infopakettia.
  Hopeasavikursseja tulee varmasti olemaan useampia, joten ihan varmasti sinulle järjestyy sopiva aika.
  Syysterveisin
  Satu/Helmipuoti Helmiäinen

  VastaaPoista
 3. Kääk! Hopeasavikurssille on pakko päästä!

  VastaaPoista
 4. Voi, kiva! Onnea uuden alulle! Tulen käymään.

  VastaaPoista
 5. Satu, kiitos onnentoivotuksista! Uusi alku, uudet unelmat. Tervetuloa!

  VastaaPoista