* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Eilinen päivä - huono päivä

Olin eilen aikaisin aamulla matkalla Helsinkiin hopeasavikurssille, kun sain viestin puhelimeen, että viikonlopun kurssit on peruttu sairastumisen takia. Harmitti valtavasti, koska olin odottanut ko kurssia kovasti. Toki peruuttamisen syy oli ymmärrettävä. Joten auto ympäri ja kotiinpäin.

Olinkin sitten itse Puodissa lauantaina, ja itse Puotipäivä oli mukava. Ehdin jatkotyöstää Korukoplan haasteriipustani (riipuksia. . .)

Iltapäivällä sain surullisen puhelun, veljentyttö, kummityttöni 13 v, soitti ääni väristen ja kertoi että heidän koiran kimppuunsa oli hyökätty. Hänen äitinsä oli heidän koiransa kanssa kävelyllä, kun eräästä pihasta oli juossut ISO koira ja käynyt suoraan heidän koiransa kimppuun. Heidän koiransa on ihana sekoitus samojedia, kultaistanoutajaa ja englannin lammaskoiraa, joten mikään kovin pieni koira sekään ei ole. Hyökkäyksessä kävi huonosti, eikä kummitytön äiti ollut meinannut saada hyökkääjää irti heidän koirastaan. Lopputuloksena koiran toinen etutassu poikki kahdesta kohtaa, ruhjeita ja haavoja! Kamalaa!

Siinä vaiheessa kun kummityttö pääsi kertomuksessaan siihen, että kun he olivat päässeet koiransa kanssa lääkärille, niin heidän koiransa oli kaikista tuskista huolimatta yrittänyt tervehtiä iloisesti eläinlääkäriä, nyyhkytimme molemmissa päissä puhelimia. Heidän koiransa tosiaankin on kilttiäkin kiltimpi höpsökkä. Kamala tapahtuma, joka oli mielessä koko eilisen illan. ;0( Koira joutuu leikkaukseen maanantaina.

Onneksi oli muutakin ajateltavaa ja korukoplan haaste (http://korukopla.blogspot.com). Pähkäilin kahden vaiheella kahden riipuksen välillä, ja myöhemmin illalla lisää siitä. Ja paljastus minkä riipuksen valitsin haaasteeseen ja millaisia ovat muut tekeleeni.

Tämä päivä voi olla vain ja ainoastaan parempi kuin eilinen!

4 kommenttia:

 1. Kauhea tuo koiraepisodi! Minulla oli juuri tänään mielessä kun koiran kanssa aamulla olin lenkillä, että kauheita ne hyökkääjäkoirat ja mietin jo kuinka ottaisin äkkiä koiran syliin jos joku lähestyisi...Vaikka siinä tilanteessa ei varmaan mitään ehtisi tehdäkään! Tämä tuli mieleeni kun luin paikallisesta lehdestä, että joku oli usuttanut oman koiransa toisen koiran kimppuun saaden pahoja tuhoja aikaan :( Tätä on siis liikkeellä muuallakin, inhottavaa!

  VastaaPoista
 2. Tuossa olisi voinut käydä vieläkin pahemmin, vaikka jalka poikki kahdesta kohtaa kuulostaa jo hirveältä. Toinen poikkaisu nivelen vierestä, mikä on eläinlääkärin mukaan vaikea leikata ja paikata.

  ;o(

  Kyse oli isosta-isosta koirasta, joten siinä olisi voinut käydä tosiaankin tosi pahasti.

  VastaaPoista
 3. Miten haukkulainen jaksaa nyt ??

  VastaaPoista
 4. Jalka leikattiin toissa viikon maanantaina. Siellä on nyt kuulema titanilevyä, ruuvia, mutteria ja rautapiikkiä.

  Haukkuli on aina ollut huono juomaan (syö mielellään lenkkeilessään lunta), ja nyt kaiketi järkytyksen/lääkityksen tms takia juominen on ollut vieläkin hakalampaa. Ovat joutuneet juottamaan mm ruiskulla.

  Raasu on saanut vatsatoimintansa sekaisin (=ummetukselle) kaiketi lääkityksestä. Viime perjantaina haukku oli tiputuksessa ja suolihuuhtelussa. Ennen sitä olivat kokeilleet vaikka mitä ulostuslääkkeitä. Vatsa oli ultrattu ja tutkittu mahdollista tukkeutumaa.

  Onneksi näyttää siltä, että vatsa alkaa toimimaan.

  Muuten koira on kuulema pirteä ja yritti kuulema eilen konkata kissan perässä sitä kiusatakseen. Asia joka yleensä saa moitteita otettiin kaiketi perheessä suurella riemulla vastaan. =oD

  Varpaat kuulema liikkuvat, joten toiveita on että jalka paranee vielä hyvin. Mutta rankkaahan tuollainen on sekä koiralle, että perheelle.

  Itse en ole koiraa päässyt näkemään. Odottelen että paranee vielä. Koiraihanuus ottaa minut aina kovalla riemulla ja vilskeellä vastaan, joten minua on kielletty käymästä. =oD Jotta ei vain loukkaisi remutessaan leikattua jalkaansa tms.

  VastaaPoista