* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Uusia kursseja

Uusi kurssilista on päivitetty. Ne sijoittuvat ensi kuulle, sillä tämä kuukausi on jo toimintaa täynnä. Kurssiaikataulu löytyy tuosta oikealta.

Eilen olin pitämässä korukurssia Halikon VPK Naisille. Sinne olikin kerääntynyt mukava määrä iloista naisenergiaa. Kuvia en tietysti muistanut ottaa, minut tuntien ette varmasti niitä edes odota. Ei se kuitenkaan muista. . .

Tänään illalla Puodissa on myös tilattu korukurssi hoitohenkilökunnalle.

Lauantaina menen pitämään kotikorukutsuja.

Ensi viikolla Puodissa myös varattuja korukursseja, niistä enemmän myöhemmin.

Ensi viikonloppuna menen itse hopeasavikurssille Helsinkiin, ja siellä vierähtää koko viikonloppu. Kyseessä on Hopeasaven II-tason koulutus.

Ja kuukauden viimeisenä viikonloppuna lähden Prahaan Art Clay Festivaaleille mestariluokan kursseille ja muutenkin pällistelemään maailmanluokan hopeasaventyöstäjien upeita luomuksia.

Kuukausi täynnä mukavaa tohinaa!

Viime viikko meni sairastaessa kunnon flunssaa, vieläkään se ei ole kokonaan ohi. Mutta paremmalla puolella kylläkin. Yes!

Naisex-messut olivat viime lauantaina. Olin ensi kertaa koko meissuilla. Helmiäisellä oli oma standinsä, jossa esiteltiin valmiita koruja, vähän helmiä sekä itse yritystä. Messujen kävijämäärä oli aikaisempaa verrattuna kuulema paljon vähäisempi. Minulla jäi kuitenkin ihan hyvä mieli ja kokemus. Tuotteita katseltiin, ihasteltiin, esitteitä nappailtiin, sain useamman valmiskorutilauksen, ja myyntiäkin oli ihan mukavasti. =oD Ei pöllömpi tapahtuma =oD

Valokuvia olen nappaillut, mutta niiden siirto tänne tapahtunee tämän viikon aikana.
Hopeasavea olen yrittänyt ehtiä työstämään joka välissä. =oD Ja luonnoskirjakin on täyttynyt mallikorupiirustuksista.

Koska omaan jonkinlaisen yliaktiivisen luonteen, enkä siis voi vaan olla, niin täytyy joka välissä yrittää tehdä jotain. Into vie ja tahto polttaa, eikä sille edelleenkään voi mitään. Koruja voisin siis tehdä ja suunnitella edelleen ihan koko ajan. Ja kurssien pitäminen on aina vaan yhtä hauskaa. =oD

Naisex-messuilta jäi mieleen muotinäytös. Malleja oli eri-ikäisiä, mikä oli minusta mukavaa. Kaikki olivat hyviä, mutta parhaiten mieleen jäi nuorin, tytöntyllerön nimi taisi olla Janni. Ikää kaiketi n 4 vuotta.

Vaatemallihan kävelee lavalla ja pyörähtää rauhallisesti, esittäen asunsa joka puolelta. Tytöntyllerökin asteli kahden vanhemman lapsen kanssa lavalla, ja kun tuli rauhallisen pyörähdyksen aika, niin hän sujahti ympäri viuhahtamalla vauhdikkaasti toisen jalan varpailla. Jonka jälkeen hänen kasvoille nousi häikäisevä, onnistumisen ilon värittämä, hymy. Se hymyilyttää minua vieläkin. =oD Miten pienet asiat voivatkin saada hyvälle tuulelle.

Muistetaanhan nauttia pienistä ilon pisaroista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti