* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 17. maaliskuuta 2011

Höpinää hopeasavesta ja muustakin

Viikonloppuna olen menossa Helsinkiin Hopeasaven jatkokoulutukseen. Kyseessä on tiivis kahdenpäivän koulutus. Kurssi sisältää mm. lasin yhdistämistä hopeasaveen, kivi-istutuksia, eri patinointitekniikoita, 24K kultausta ja muuta. Ylimääräisenä halusin vielä ottaa kultasaven työstämisen. Onhan sekin kokeiltava. =oD Jännittää!!! Uudet hopeasavimallit löytyvät Puodista heti maanantaina.Muutama hopeasaviprojekti on kesken, mutta ehkäpä jo illalla olisi edes osa valmiina.

Ulkona paistaa aurinko! Valtava energiapaukku! Ihanaa!

Japanin tilanne kylläkin surettaa, voi ihmisraukkoja. Luonnon voima on arvaamaton. Jos täällä Pohjolassa luonto osoittaa voimansa keväällä auringon huimalla valolla, niin etelässä luonto siirtää maita. Huikeaa! Ihminen ei voi kuin vikistä.

Minä pidän vuodenajanvaihteluistamme. Nautin keväällä auringonvoimasta, loppukevään luonnon puhkemisesta vihreän eri sävyihin. Nautin kesän lämmöstä ja luonnon väriloistosta. Nautin syksyn ruskanväreistä ja siitä että on hämärää ja pimeää ja voi poltella kynttilöitä. Nautin talven valkeudesta, lumen kimmellyksestä kristallisena, jääpuikkojen kimmellyksestä. Minulle ei taida olla suosikkivuodenaikaa, pidän väreistä ja joka vuodenaikana on omat värinsä. Kaikki käy. . . =oD Tai no joo, se sellainen loskanharmaa on kyllä tylsää. . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti