* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Jadekoru - Syksyinen päivänpaiste

Teen kyllä edelleen muutakin kun hopeasavitöitä. . . Tässä yksi, useampi muu odottaa kuvaamistaan.


Sitten riittänee sarjapäivitykset tänne blogiini tältä kertaa. =0)


Viime viikko oli kiireinen, oli kursseja Puodissa sekä kävin itse kurssilla Helsingissä. Kurssin piti tällä kertaa Meira Rauta. Ihana kurssi! Hänen töitään löytyy sivuilta http://www.meimei.fi/.


Uusia koruja eri materiaaleita on syntynyt (kyllä vain, muistakin materiaaleista kuin hopeasavi. . . =oD ) Kuvailen niitä tuossa pitkin viikkoa ja yritän saada tänne nettiin nopeampaan tahtiin.


Nyt käyn katsomassa muiden Korukoplahaasteeseen osallistuvien koruja, ja sitten vain laiskottelen loppupäivän. . .Olin alustavasti suunnitellut meneväni yhden tavarantoimittajan kauppiaspäiville katsomassa uutuuksia Puotiin. Mutta jätin nyt laiskuuttani ne väliin. Niska on vaivannut taas vähän öisinkin, ja yritän sitä tässä pikkuhiljaa venytellä vetreämmäksi. Illemmalla käyn kävelyllä ja katselen luonnonmateriaaleja ´sillä silmällä´. Luonnonmateriaalien yhdistäminen koruihin tai käyttäminen korujen esillepanossa kiehtovat minua aina. . . Jos jotain oman pihapiirin ulkopuolelta osuu silmään, niin täytyy esittää pyyntö naapuriin, että saisikos ottaa vähän sitä, tätä ja tota (sammalta, oksia, jäkälää). Viime vuonna myöhästyin ja sammaleet jäivät metsään lumen saartamaksi. . .


Ihanaa sunnuntaita ja loistavaa tulevaa viikkoa!


Koru jadekivihelmistä ja kuparisista osista. Syksyinen päivänpaiste!2 kommenttia: