* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 15. syyskuuta 2011

Taru Sormusten Herrasta - Arwen

Kaikki kolme elokuvaa on nyt katsottu. Tykkäsin!


Lauantaina on yksityiskurssi, tiistaina Nahkakorukurssi ja keskiviikkona yksityiskurssi. Tiistain kurssille löytyy vielä tilaa. Tervetuloa!


Uutuuksia ja täydennyksiä tulee ensi viikolla. Joku asiakas kyseli, että montaako eri tuotetta Puodista löytyy. Monta. . . =o) Emme ole laskeneet, mutta taatusti tuhansia eri vaihtoehtoja.


Tällä hetkellä tilauskoruissa suositumpia on avainkaulakorut. On syntynyt laavakiveä ja metalliosia, harmaa-valkoista howliittia ja metalliosia, jadea ja ladolitea yms, yms.


Toki normikorujakin halutaan, tilauksen alla on kaulakoru, johon tulee sinistä ja kirkasta, samaan sarjaan rannekoru, toinen kaksirivinen rannekoru mustaa ja kirkasta. Kaulakoru tumman turkoosia akaattia ja hopeoituja metallipalloja. Kaulakoru ruskeista makeanvedenhelmistä, johon rakennan toiveiden mukaisen riipuksen helmiäisestä ja metallista.


Lisäksi korjataan ja tuunataan paljon vanhoja koruja uuteen uskoon.


Koko viikkon on satanut, eilen kun ajelin kotiin joskus yhdeksän aikaan illalla oli tosi synkkä ilman, vettä tuli kaatamalla. Pidin jopa pysähdystauon bussipysäkillä. =o(

Nyt saisi minun puolestani sataminen hellittää.


Tosiaankin kaikki Taru Sormusten Herrasta-elokuvat on nyt nähty. Paljon koruideoita syntyi. . . =o)


Ensimmäisenä syntyi rannekoru Arwen. Haltijarannekoru, jossa taikamaista sädehtintää sateenkaaren väreissä, jokunen fuksianpunainen swaro, vuorikristallipallo ja kaikki metalliosat sterlinghopeaa. Seuraava koru voisi olla nimeltä Aragorn, jotain karheaa ja mattamaista.. . . =o)


Mutta tässä siis haltijamaista bling blingiä. =o)


Nyt nukkumaan, hyvää viikonloppua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti