* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 4. lokakuuta 2010

Helmiäinen muuttaa, osa II

Tavaroiden siirto kadun yli sujui supsakkaasti. Ihanaa muuttoporukkaa oli ilmoittautunut mukava määrä, ja siinä he kipittivät lipastoineen päivineen reippaasti kadun yli (liikennettä vaarantamatta, totta kai!). Kiitos muuttoväelle!

Annakatu 10:ssä on tehty pientä pintaremonttia. Uusia myyntipöytiä on haettu ja koottu. Valaistuksen kanssa on vielä ongelmia, sillä joku on vienyt myymäläpuolen katosta lampun.

Rakennuksessa on kuulema niin monta vapaata puhelinlinjaa, ja koska kyse on vanhahkosta rakennuksesta, niin niiden paikantaminen on osoittautunut hankalaksi. Jännitän tässä, että löytyykö oikea linja ja saanko maksupäätteen toimimaan avajaisiin?. . . Mutta uskoisin, että kaikki tulee toimimaan. Vaikka sitten kynttilänvalossa ja käteistä kaivaten. . .

Muuttoavajaiset pidetään siis lauantaina 9.10. klo 9 alkaen. Tervetuloa!

Eipä tarvinne miettiä mitä iltaisin tekee, kun hyllyyttää ja hypistelee siinä sivussa helmiä poikineen. Uutta tavaraa on tullut useampi laatikko, joten sitä hyllyttämistä riittää. . .

Helmipuoti Helmiäisestä, Salolaisesta helmikaupasta, saa siis helmiä nahoissa, pussissa, irtona. Korunosia, vaijeria, joustonauhaa, nahkanauhaa, mokkanauhaa, korumetallia, lukkoja, jakajia, välirenkaita, metallihelmiä, riipuksia. Korunosia hopeasta ja messingistä. Helmiä lasina, kivenä, makeanvedenhelmenä, luuna (uutuus), puuna, akryylinä. Yms yms yms. Tule ja tutustu!

Tällä hetkellä ne retkottavat laatikoissa, mutta kohta ovat siis sievästi myyntipöydillä kulhoissa ja kupeissa, seinillä ja ties missä.

Hopeasaviuutisia! Koru-uuni on tilattu!!!! Saanen sen noin kahden viikon sisällä. Sitten pidän reippaan harjoitusrupeaman itseäni varten (sekä lopputyötä työstäen), ja uskoisin myös hopeasavikurssien pyörähtävän käyntiin marraskuun alusta. Ilmoitan siitä sitten tarkemmin tuossa kurssiosiossa. Tällä hetkellä kurssikalenterissa on kaksi kurssia, peruskurssi (vasta-alkajille ja koruhimoisille pidemmälle edenneille, jotka haluavat tulla porukkaan tekemään uuden korun) ja kurssi silmukkatekniikalla. Ilmoittautumisia on jo tullut, mutta mukaan mahtuu vielä. TERVETULOA!

Yläkerran kurssitila on nyt vielä aika autio (edellinen kurssipöytä nököttää isossa tilassa aika yksinäisen näköisenä). Mutta eiköhän se siitä täyty kun sinne tulee uusi isompi kurssipöytä ja koru-uuni tykötarpeineen.

Sormet syyhyävät rautalangan kimppuun. Tarkoitus on tehdä myös rautalankatöitä myyntiin sellaisille, jotka eivät itse halua taiteilla rautalankatöitä.

Tällainen uutispläjäys tällä kertaa. Ja tosiaankin tervetuloa siten lauantaina uusiin tiloihin!

2 kommenttia:

  1. Jännittävää, oikein vatsanpohjassa kutkuttaa puolestasi! Yritän ehtiä lauantaina paikalle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu, uskon että jaettu jännitys on pienempi jännitys. Ja sitä jaettavaa täällä riittää. . . Sähkömiestä ei ole näkynyt, ja puhelinlaitoksen kaveri tulee kuulema perjantaina. . .
    Mutta ulkona paistaa aurinko ja syksy on kauneimmillaan, hyvä niin! Tervetuloa!

    VastaaPoista