* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 28. lokakuuta 2010

Puodin muokkausta, koru-uuni uutisia, korukursseja ja korukutsuja

Puotiin saapui alkuviikosta yksi lasilipasto lisää, mikä on tarkoitus mahduttaa seinän viereen. Sen yläpuolelle on tulossa lisää tilaa nauhoissa roikkuville helmille. Lisää helmiä on tulossa sieltä, täältä ja tuolta, läheltä ja kaukaa laatikko kaupalla. Niitä odottelen tämän viikon ja ensi viikon aikana. Ja sitten pääsee taas pussittamaan, ja ripustamaan ja purkittamaan. Ja tietysti hypistelemään. . . Kiva, kiva!

Muutaman mallikorun olen tehnyt, niistä kuvia lähiaikoina. Taas. . . Korukurssien kuvat ovat vielä kännykkäni uumenissa, kun se siirtäminen ei tapahdukaan ihan tuosta noin vain. Läppärini ei tunnista kännykkääni, tai oikeammin ei löydä sopivaa ohjelmaa jolla päästä siihen ja kuviin kiinni.. . Joten laitoin kuvat pojan kännykkään, mutta sieltäkään siirtäminen ei tunnu olevan helppoa. Tekniikka on sitten ihmeellistä. . .

Puodin yläkerran kurssitilaan tuli uusi isompi kurssipöytä ym huonekaluja. Pöydästä tosin puuttuu pöytälevyn ja jalkojen väliin tuleva osa, joka oli Ikeassa kadoksissa. . . Heillä pitäisi niitä olla, mutta eivät tienneet missä. Sitä nyt sitten metsästävät. Itse nappasimme monipakettipakkauksesta vain toisen paketin ja nyt sen tuotteen jalat makaavat Ikean hyllyllä. Pistetään tuo kiireen piikkiin. . .

Koru-uuni pitäisi tulla myös viikon sisällä. Sitten pääsen itse koekäyttämään sitä hopeasavitöissä. Odotan sitä ihan täpinöissäni!

Korukurssit pyörivät, tilaa löytyy. Tervetuloa! =oD Itsetehdyt joululahjat sykähdyttävät aina.

Korukutsuvarauksia on tullut mukavasti, on synttärikoruilua, ja ystäväporukkakoruilua. Niissä on aina oma mukava tunnelmansa.


Elämään mahtuu pikku ongelmia, tekniikan kanssa tuntuu tökkivän, Ikeasta ei löydy tavaraa vaikka sitä pitäisi olla (heidänkin suureksi ihmeeksi). Mutta mitä pienistä, minä odotan saapuvia helmilähetyksiä taas kuin lapsi Joulua! Ja koru-uunia hopeasavea varten. Sitäkin pitäisi ehtiä testaamaan ja paketteja purkamaan. Kiirettä pitää, mutta se pitää ihmisen virkeänä!

Topakkaa Torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti