* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Viikon yhteenveto - tehty sitä ja tätä

Viikko on taas takana, eikä ollut taaskaan yhtään hullumpi viikkoa. =oD Syksy on jo pitkällä ja kelit sen mukaisesti. Itse, synkkänä syksyaikana syntyneenä, pidän kyllä jokaisesta vuodenajasta. En juuri tunne kaamosmasennusta, sillä pimeällä on mukava poltella kynttilöitä.

Eilen oli mukava Puotipäivä. Sain valmiiksi pitkin viikkoa tekemiäni puolivalmiita korujakin.

Tänään kävimme siivoamassa Puodissa ja otin kuvia. Niin se laturi löytyi niinkin kummallisesta paikasta kuin kameralaatikosta. . . Kukas sitä nyt sieltä lähtisi hakemaan, paljon loogisempaa on ollut koluta kassien pohjat, auton hanskalokero, Puodin muuttolaatikot, keittiön kaapit yms yms. Nyt joka tapauksessa sain otettua kuvia, joissa lähes kaikissa mollottaa ikävästi salamavalo, mutta koittakaa kaikki kuvausexpertit katsella niitä silleen toisella silmällä.
Tänään olen ehtinyt myös ottamaan parin tunnin päiväunet (harvinaista herkkua) kissan kanssa. Kissaa palelsi sateinen sää, joten uhrauduin lämmittämään sitä sändyssä. . . Kävin siis Puodissa siivoamassa ja kuvaamassa. Aamupäivällä käväisimme äidin luona ja otin sieltä äidin varastosta esim. tuohta. Siihen on oma käyttäsuunnitelma, mutta siitä lisää myöhemmin jos saan sen toteutettua. Lisäksi kävin ystäväni luona rupatteluhetkellä, jolloin paransimme maailmaa urakalla. Eli kovin on ollut täyteinen, hyvä ja mukava sunnuntai. Mukava piste mukavalle viikolle.
Tässä siis Puotikuvia.Madonna patsaassa roikkuu rukousnauha, eli ruusukko. Joka on tehty mittojen mukaan oikein helmimäärin. Helmet ovat sen verran pieniä, että nauhasta ei tullut tuon pidempi.
Akvaario, ikkuna valosarjalla ja kukat ovat sitä ah niin tärkeää silmäniloa, josta saa omansalaista mielihyvää ja voimaa.
I had a nice week which ended in a very nice Sunday. The weather was not good, it was raining the whole day. But I made thing which made the day good. I visited my mother, were cleaning the shop (yes, this is also something I like), I visited my frend and I even had time for a nap with one of our cats. I took some pictures from my small shop. Hopefully you enjoy the photos. Have a nice week!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti