* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 26. toukokuuta 2011

Korukoplan haastekoruni

Korukoplan, korukopla.blogspot.com, uusi haaste oli tehdä koru joka liittyisi tavalla tai toisella tiettyyn maahan/maanosaa. Minun "korukohteeni" on Keski-Euroopan Alpit. Sain heti mielikuvan jäisistä vuorenhuipuista ja kristallinkirkkaista vuoripuroista.


Tämä on toinen kerta kun osallistuin korukoplahaasteeseen.


Itse kourun toteuttaminen olikin sitten jostain syystä vaikeampaa.


Alunperin minun piti tehdä isohko magneettilukko hopeasavesta, minkä piti kuvastaa vuoria. Kiireiden vuoksi en ehtinyt tätä toteuttamaan. Joten tein pienemmän hopeasavilukon, jonka tarkoitus on esittää vuorta.


Korussa virtaa toisella puolella alppipuro, jossa kimmeltävät kristallit, lasihelmet, akaatit ja vuorikristallit kevyesti kiertyneinä nauhoina, Toisella puolella on pätkä ketjua vuorimaisen terävänä kulmana, sekä vuorikristallia isompina möhkäleinä. Hopesavilukossa parisen pienempää kristallia.


Aloitin korun tekemisen monen monta kertaa ja jopa purin, mikä on minulle harvinaisempaa. Yleensä visio on niin voimakas, että teen korun kerralla. Tällä kertaa se ei ollutkaan helppoa. Tämä koru oli valloitettava kuten vuoret yleensäkin, pikkuhiljaa, pienin askelin ja taukoja pitäen. =oD


Korua oli vaikea kuvata minun kuvaustaidoillani, vaikka yritin eri päivinä ja eri alustalla. Ja sovitaanhan, ettei kukaan huomaa yhdessä kuvassa törröttävää vaijerinpätkää?.. . =oD


Keski-Euroopan Alpit - minun näkemykseni mukaan7 kommenttia:

 1. Vuoren lumihuiput, viileän raikas ohut ilma, pilvet, jotka peittävät näkymän laaksoon - tässä on juurikin se tunnelma, jonka muistan vuodesta Sveitsiläisessä vuoristokylässä :-)

  VastaaPoista
 2. Ihan se on kuin kaunis, jääkylmä vuoristopuro, ja lukko on tosi hieno.

  VastaaPoista
 3. Vau, tästä näkee, että olet nähnyt vaivaa korun eteen - ja se kannatti! :) Kuin jääpisaroita, hehkeän kaunista!

  VastaaPoista
 4. Onhan muuten kaunis koru, lukko erityisesti

  VastaaPoista
 5. Kyllä on jäinen tunnelma! Ja pelkästään hyvässä mielessä siis :) Tykkään myös tämän korun epäsymmetrisyydestä.

  VastaaPoista
 6. Hieno toteutus alpeista, kaunis koru <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteistanne! =oD

  VastaaPoista