* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 9. toukokuuta 2011

Koruntekokutsut - Puodissa tai kotonasi

Koruntekokutsut/tapaamiset ovat olleet hyvin suosittuja. Tällaisia kursseja olen vetänyt koko vuoden parit viikossa. Ja kivaa on ollut!


Eli jos keräät porukan jossa on vähintään 6 koruilijaa, niin voitte tulla Puotiin opettelemaan korujen tekemistä materiaalikustannuksin. Eli maksatte kukin käyttämänne materiaalin mukaan. Eikä muita maksuja. Tai jo osaavat koruilijat voivat kokoontua tekemään koruja yhdesssä. Vaatimuksena on vain tuo minimiryhmäkoko 6 henkilöä.

Voin tulla toki kotiinnekin, mutta Puodissa tietysti materiaalivalikoima on paljon laajempi.


Lähiaikoina tilattuja ryhmiä on mm. hoitohenkilöitä, pankki/vakuutusvirkailijoita, MLL, polttariporukka, ystäväporukka yms.


UUTTA!!! Jos tilaat koruntekoryhmäkurssin pidettäväksi 1.6.2011 - 31.7.2011 välisenä aikana, niin tilaajalle/ryhmävastaavalle annetaan ryhmäkurssin jälkeen 10 euron lahjakortti, jonka voit myöhemmin käyttää korutarvikeostoksiisi Helmipuoti Helmiäisessä.


Tervetuloa ryhmäkoruilijat! Teemana voisi olla vaikka kesäkauden avajaiset korunteon merkeissä. . .Hopeasavikursseja ryhmille kesäkaudella (1.6.-.31.7.11) (vähintään 3 hengen ryhmä, max 6 hengen ryhmä)


Peruskurssi (sis. 5 g hopeasavea, opetuksen, työkalujen käytön, polton ja lopputyöstön) normihinta 37,50 euroa / henkilö RYHMÄALENNUS 20% per henkilö Alennushinta 30,00 euroa/henkilöIsompi riipus/sormuskurssi (sis. 10 g hopeasavea, halutessaan ruiskusavea koristuksiin, työkalujen käytön, polton ja lopputyöstön) normihinta 70,00 euroa / henkilö RYHMÄALENNUS 20% per henkilö Alennushinta 56,00 euroa / henkilö

Tervetuloa ryhmäkoruilijat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti