* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


maanantai 15. marraskuuta 2010

Hänen Majesteettinsa Vimppu - perheen kuopus


Tässä kuva meidän kuopuksesta, kissasta joka on Todellinen Kissa. Mikä tarkoittaa sitä, että eletään Hänen ehdoillaan. Häntä saa silittää, silloin kun Hän niin haluaa. Muuten Hän katsoo ilmeellä, Älä Koske.

Todellinen Kissa elää kuulema omilla ehdoillaan, odottaa palvelua ja saattaa suosiollisesti joskus osoittaa tyytyväisyyttään alamaisiaan kohtaan tulemalla syliin tai kehräämällä. Mutta vain jos olet sen ansainnut, mikä tarkoittaa useiden tuntien palvelua, sujuvaa ruokahuoltoa, ja viihdyttämistä. Ja tämä on siis Todellinen Kissa.

Hänen Majesteettinsa Vili Vilperi, alias Vimppu, alias Vamppu, alias Vimmi, alias ties mitä. Ja meillä tosiaankin on kaksi muutakin kissaa, mutta eivät ole koskaan esittäneet vastaavia vaatimuksia tai osoittaneet olemuksellaan, että te olette alamaisia ja MINÄ olen MINÄ.

Mutta on se kuitenkin aikas ihana. . . Juu, ja kuvassa pöydällä. . .

Ja nyt nukkumaan.

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kylläpä onkun Hänen Majesteettinsa ylvään näköinen! Ja missäpä muualla olisikaan hänen paikkansa kuin pöydällä. Tassulta terveiset:-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tassun terveisistä. Välitän eteenpäin.

  Hänen Majesteettinsa tuli toissailtana märkänä sisälle. Ymmärrykseni mukaan tuollaisena puolipitkäkarvaisena märkänä oleminen olisi kurjaa. Niinpä ajattelin kuivata pyyhkeellä Hänen Korkeutensa.

  Vanhin kissamme, Onni Sulo Armas 13 v, nauttii suunnattomasti kun hänet kuivataan pyyhkeellä.

  No, Hänen Korkeutensa ei nauti.

  Kuivatessa hän rimpuili kuin heikkopäinen. Syöksyi sylistä alas, vilkaisi kiukkuisesti minua, ja painui kissaluukusta ulos. Enkä yhtään ihmettele jos katti paineli lähimpään vesilätäkköön kieriskelemään. . .

  Tyhmä alamainen, joopa joo.

  VastaaPoista