* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Korukurssin antia, korukutsuja ja muuta mukavaa

Tänään oli lasten korukurssi isänpäiväkoruiluin.

Syntyi monta paria korvakoruja ja hempeitä rannekoruja oli suunnitteilla, mutta aika loppui kesken.

Mieleenpainuvimmat korvakorut olivat pitkät tehtynä turkooseilla kristallihelmillä. Kyllä mahtaa se iskä olla suloinen koruissaan. . . =oD Tosiasiassa tyttösillä karkasi helmihörhöily käsistä, eikä iskä kuulema oikeasti tarvitse avaimenperää tai muutakaan. Ja jotainhan he ovat jo koulussa tehneet, mutta HEILLÄ ei ole tarpeaksi koruja, ainakaan korviksia. ;0D Koska tytöt saivat tähän äidiltään luvan, niin sitten tehtiin tyttömäisiä koruja. Ja he haluavat pikimmiten uudelle kurssille. Kun ne rannekorutkin jäivät toteuttamatta. . .

Tänään Puodissa kävi eräs äiti poikansa kanssa. Tiedän entuudesta, että poika on ahkera askartelija ja onkin tehnyt mm lasienkeleitä. Tällä kertaa hän oli tehnyt tosi hienon kaulakorun linkittämällä hopeanvärisiä välirenkaita yhteen sarjoissa. Tosi hieno! Hänellä on tilauksessa nyt kullanvärisiä välirenkaita. =o)

Korukutsuja on varauksessa lähes joka viikonlopulle. Ja tilauskorujakin on jokunen. Tänään tuli korutilauksena lyhyehkö kaulakoru, johon haluttiin valkoista ja kirkasta lasihelmeä eri kokoisena. Lisäksi koruun toivottiin hopeanvärisiä helmipalloja ja osia, sekä muutama black diamond swarovski kristalli.

Pitkäaikainen yskä alkaa hellittää. Vihdoinkin! Johan sitä on tässä kestetty jo viikkotolkulla. Ihme tauti. Ei kuumetta, ei nuhaa, ainoastaan hillitön ärsytysyskä. Öinen yskä verotti nukkumista, mutta nyt toivottavasti helpottaa.

Kiirettä pitää, mutta hyvä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti