* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 4. marraskuuta 2010

Koru-uuni hopeasavelle on matkahuollossa!

Koru-uuni on siis jo noin lähellä. En ehtinyt sitä eilen hakea, mutta tänään mies lupasi sen käydä hakemassa. Jippii! Uunilla pitäisi pystyä myös tekemään pieniä lasitöitä ja emalointeja. Kokeilen niitä tulevaisuudessa.

Minulla on pitkä "tyhjä" viikonloppu, kun lauantaina on pyhä ja maanantaina olen "oikeista töistä" kesälomalla. Eli viikonloppuna on tarkoitus paistella hopeasavea. Eikös kuulosta leppoisalta?

Yritän saada ensimmäisen hopeasavikurssin tämän kuukauden loppuun, keskiviikkoon. Se on perusriipuskurssi, mikä kestää n 2,5 - 3 tuntia.

Lisäksi tavaraa on tullut maailmalta, läheltä ja kaukaa. Laatikkokaupalla. . . Hyllyttelen niitä koko ajan. Hopeoitua rautalankaa, huopapalloja, lasihelmiä, kivihelmiä, lasisydämiä, työkaluja, helmimattoja, pihtejä, metallia ja vaikka mitä. =oD

Eilen oli korukurssi, tehtiin kaulaketjuja hopeoidusta ketjusta (pilkottiin palasiksi) ja helmistä (silmukkatekniikalla) jotka linkitettiin yhteen. Kauniita väriyhdistelmiä. Laitan kuvan mallikorusta lähiaikoina. Itse kurssista ei tullut kuvan kuvaa. . .

Koruja on tullut tehtyä muutenkin, kuvaan niitäkin viikonloppuna. Kuten Puotia muutenkin. Pieniä ja suuria muutoksia. . . Siellä ja täällä. . . =oD

Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti