* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


perjantai 12. marraskuuta 2010

Koruja ja kutsuja

Vihdoin sain valmiiksi ne korut, joista alkuviikosta kirjoittelin.

Olen tehnyt korukutsullekin jokusen mallin, mutta laitan niistä myöhemmin kuvia.
Erilaisista lasienkeleistäkin pitäisi muistaa ottaa kuvia.

Tänään on taas purettu lähetyksiä ja hyllytetty. Ametistia, lasihelmiä, lasisydämiä, kristallia, enkelinsiipiä, rintakorupohjia, stassia yms yms. Ja lisää hyllytetäään koko ajan.

Huomenna, Puodin sulkemisen jälkeen, menen pitämään korukutsuja. Mutta tässäpä nyt sitten lupaamiani korukuvia. Kausiväri on selkeästi huomattavissa. . . Kyseessä on kuitenkin kaksi eri korua, vaikka olenkin jostain syystä valinnut molempiin lilat helmet. =oD
14 mm ametistia, hopeoidut välihelmet, hopeoitu salpalukko. Irroitetta riipus, jossa ametistimollukka ja pari kristallihelmeä. Ametisti on kyllä aina kaunis kivi.

Jälkimmäinen koru on tehty kristallihelmistä, hopeoiduista välihelmistä.Irroitettavasti kristalliriipuksesta. Hillitty bling bling.
Odottakaas kun teen korun Puotiin saapuneesta BLING-BLING helmestä. Pikkujoulutunnelmaa, juhlatunnelmaa. Elämässä täytyy olla bling-blingiä. . . Mutta siitä lisää myöhemmin.
Rentouttavaa viikonloppua!
Here is a few pictures of my makings. This time a couple of necklases. It is not difficult to guess what is my favorite color this time of year. Yes you guessed right, purple. =oD Amethyst, silver plated beads, crystal etc. Nice. . .
I have had a busy week. Lot of new beads etc has arrived to my bead shop. Lovely things!
Have a nice and peaceful weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti