* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 12. elokuuta 2010

Elokuisia kuulumisia

Puotiin tuli tällä viikolla lisää tavaraa, mm hopeisia lukkoja (papukaijalukkoja yms), hopeisia korvakorupohjia, vermeilkorviksia (kullattua hopeaa), kivihelmiä (hematiittia, vuorikristallia, ametistia, ruusukvartsia, howiittia), jaspispalloja, ametistipalasia ja tietysti messinkisiä Vintaj Naturall Brass osia. Helmiä oli taas niin mukava asetalla paikoilleen.

Ensi viikolla on tulossa isompi lähetys maailmalta sisältäen mm hopeaa, korumetalliosia, lasihelmiä, kristallihelmiä, avaimenperiä, korvakoruja, helmipiikkejä, kirjanmerkkejä ja vaikka mitä. . . On taas kuin Joulua odottelisi.

Tuunailimme tänään näyteikkunaa uuteen uskoon, toivottavasti on mukavan näköinen! Lupailin jossain vaiheessa kuvaa mm avainkaulakorusta kellon kanssa. Siellä se on nyt näyteikkunalla, eli jos kiinnostaa, ja katsomaan pääset, niin olepa hyvä! =oD


Muuten viikko on taas kohta vierähtänyt kuin huomaamatta.


Lapsilla (nuorilla!) alkoi tällä viikolla koulu ja totuttelemme arkirytmiin. Jotenkin se kyllä rauhoittaa elämää ja tuo siihen ryhtiä. Kesäilmat tuntuvat jatkuvan ja hyvä niin, kyllä sitä sitten syksyllä ja talvella ehtii palelemaan kyllästymiseen asti.


Viikonloppuna olisi, Puodissa olemisen lisäksi, tarkoitus ehtiä tekemään jokunen koru. Rukousnauhamateraalikin kutsuu korin pohjalta, mutta enpä ole sitäkään ehtinyt kokeilemaan. Samoin napit odottavat koruksi pääsyä. Ja lisäksi vaikka kuinka moni idea odottaa toteutumistaan.


Rautalankaakin tekisi mieli väännellä, se kun on niin rentouttavaa puuhaa. Muistattehan, että Puodin rautalankakurssi on 25.8. Ilmoittautumisia otetaan vastaan. Lisätietoja siitä ja muistakin kursseista löytyy tästä blogista alempaa, tai www.mulperi.fi sivuilta.


Nyt kutsuu Nukkumatti. Kirjoittelemisiin!

2 kommenttia:

 1. Taidan poiketa huomenna! :) Voi että, rukousnauha kuulostaa todella kiehtovalta... Maailman suloisin kisu!

  VastaaPoista
 2. Hei Satu!
  Taisitkin poiketa. . . Mietinkin, että olit tutun näköinen, mutta en hyllyjentäyttökiireessä osannut sinua blogiisi yhdistää. Pahoittelen!

  Ajatus rukousnauhan tekemisestä oli kiehtovaa, ja nauha tekeminen olikin mukavaa. Tein ensimmäisestä valkoisen (jadesta ja pienistä lasihelmistä) ja aika pienillä helmillä. Isommilla nauhoilla siitä tietysti tulisi pidempi, helmien lukumäärä kun on "määrätty" noudattaen rukousten määrää. Tekemisessä oli mukava ajatella miten tärkeä tuollainen nauha voi jollekin olla.

  Rukousnauhat ovat tänä päivänä käytössä muutenkin esim. rauhoittavana sisustuselementtinä. On ihmisiä, joiden mielestä se on väärin, ja nauhalla kuuluu olla vain se yksi tarkoitus. Kaikille suotakoot mielipiteensä.

  Toivottavasti löysit Puodista mitä hait. Ja tervetuloa uudelleenkin! Ensi kerralla varmasti "tunnistan" sinut! Minä poden tietynlaista "kasvosokeutta", joka ei ole tarkoituksellista. Tuttujenkin ihmisten täytyy potkia minua nilkaan, kunnes huomaan. . .

  Kävin blogissasi, olet taas kuvannut ihania kuvia. Niistä huokuu voimakas rauhallisuus. Vangitset hetket loistavasti kuviisi! Minun kuvani ovat surkeita, ja yritän epätoivoisesti vangita kuvaan edes jonkinlaisen selvän osuman itse kuvattavasta esinestä. Rauhasta ei tosiaankaan ole tietoakaan.

  Lämpoista ja kuvarikasta loppukesää ja tapaamisiin!

  VastaaPoista