* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


torstai 19. elokuuta 2010

Vintaj Natural Brass kutsuu leikittelemään

Ihana askartelulehdessä näytettiin Vintaj Naturall Brassia ja tekniikoita - löydä sisäinen korutaiteilijasi. Tuo materiaali kutsuukin leikittelemään ja olen siihen aivan koukussa. Koruista syntyy metsänkeijujen taikakoruja tai antiikin leidin juhlakoruja, romanttisia ja rosoisia. Voiko niitä kukaan vastustaa? Puodin asiakkaista hyvin moni on kehunut materiaalia, sopii kuulema sellaiselle joka ei pidä kiiltävästä ja kimaltavasta. Ja jos siitä pitää, niin ei kun kieputtamaan koruun muutama kristalli. . .

Puodin koruilua Vintaj Natural Brassin tapaan-kurssi pidetään 22.9., vielä on muutama paikka vapaana. Tule ja löydä oma sisäinen korutaiteilijasi. =oD

Viime yönä, lehtijutun innoittamana, oli pakko tehdä yksi pieni, nopea työ, rannekoru. Tässäpä se.



Lisäksi Ihana lehdessä oli paljon avainkaulakoruja. Vastaavan tapaisia koruja on myös Puodin ikkunassa. Joten olemme aivan trendin kärjessä. =oD Materiaaleja eri avainkoruihin löytyy tietysti puodista.

Olen lisäksi tehnyt pieniä lasienkeleitä malleiksi. Materiaalipussukoita löytyy valmiina.

Toki enkelin voi ostaa valmiinakin, kotipaja paahtaa tarvittaessa enkelitehtaana. Niitä on mukava tehdä, sillä enkeleissä on aina jotain taianomaista. Eikö vain?






Puodissa Helmiäisen osasto (oliko suureellisesti sanottu? ;oD) on täynnä uutta tavaraa. Hyllytilat ovat täynnä sitä ja tätä ja vähän totakin, ja lisää pyritään hankkimaan asiakkaan toiveen mukaisesti. Ei toki kaikkea, mutta mahdollisuuksien mukaan.
Lähikuva myös Vintaj Natural Brassin osiosta. Se täydentyy koko ajan.










I was very pleast to find that in new Ihana craft magazine there was Vintaj Naturall Brass jewellery. I just love it.

I have also made some small glass angels. Those can be bought from my Helmipuoti Helmiäinens shop. Both as ready angels or as material for the angels.

I took some photos from my side of the shop. I have only a small area but hopefully that will satisfy my customers. The shop was made to serve customers and spred the love of making things by your self. Hopefully that spirit can be found in the shop.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti