* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


tiistai 3. elokuuta 2010

Koruilua ja kamerointia, sekä Puoti-infoa

Luin päivällä MTV3:n nettisivuilta, että Suomeen on hiipimässä myrsky. Sitä odotellessa kävin pikaisesti kuvaamassa ulkona paria tekelettäni. Kamerankäyttöni on surkeaa, mutta löysin siitä jo valoisuuudensäätönappulankin. Edistystä siis!

Olen saanut aikaiseksi jokusen malli/myyntikorun. Puuhelmikorusta jäi kuva nappaamatta, ja se nököttää Puodin ikkunassa huovutusvillapedissä.

Kun kirjoitan Puodista, niin tarkoitan Askartelupuoti Mulperin & Helmipuoti Helmiäisen yhteispuotia. Puoti sijaitsee Varsinais-Suomen Salossa, Annakatu 5:ssä. Aukioloajat ma-pe 15-18 ja la 9-15. Tervetuloa läheltä ja kaukaa. Mulperin Minna pitää nettisivua http://www.mulperi.fi/. Ja minä kirjoittelen tänne blogiini.

Mulperi on täyden palvelun askartelupuoti ja Helmiäinen nimensä mukaisesti on helmipuoti. Takahuoneessa on Paja, jonne voi tulla yksin tai kaverin kanssa askartelemaan sitä ja tätä, maan ja taivaan väliltä. Perustyökalut ovat käytettävissä ilman veloitusta, kunhan askartelee Puodista ostetuilla materiaaleilla. =oD Tiffanylasityökalujen käytöstä veloitetaan 8 euroa/tunti + lasit. Pajan puolella on metrikaupalla lehtiä ja kirjoja joita voi tulla selailemaan ja ideoita etsimään. Pajan puolella pidetään myös säännöllisesti kursseja. Syyskuussa skräppäystä 15.9. ja korukurssi 22.9. Lisäksi kursseja voidaan pitää asiakkaan tiloissa. Kursseja voidaan pitää myös synttärikutsuilla tai polttareissa yms yms,

Siinäpä infopaketti. Myöhemmin lisää.

Ja niitä korukuvia. Ja vähän muutakin.

Lasihelmiä ja vahanauhaa solmulukolla. Mallikoru torstaiksi tilattuun kurssiin.Cloisonnehelmiä, makeanvedenhelmiä, lamppuhelmiä, kristalleja, kupariketju ja magneettilukko. Koru kaikilla herkuilla =oD Mallikoruksi Puotiin tai myyntiin. Tuohon teen vielä yhteensopivan kaulakorun ja korvikset. Hempeä herkkusetti.


Sain tänään pikkulähetyksen ja siinä oli muun muassa Vintaj korujen tekniikkakirja. Kiva, kiva. Messinki on minusta kaunis materiaali ja siitä saa monenlaisia koruja aikaiseksi. Sarjassa on kivoja osia, joiden yhdistämisessä saa käyttää mielikuvitusta rajattomasti. Vintaj Natural Brassin koruosat ovat 100% messinkiä, ei nikkeliä eikä lyijyä.


Helmiäiseen on tulossa lisää tavaraa kotimaasta ja ulkomailta pikapuoliin. Osa ainakin varmasti tällä viikolla. Avajaisissa pyysin esittämään toiveita, ja osan pystynen toteuttamaan kohta. Lähetyksiä odotellessa, tshippa, dippa, dii.


Shop is open and I have made some jewelry for selling etc. It nice to have time for making new jewelry. I have been so busy opening the shop that I have not had time to make anything.

I´m very interested of Vintaj Natural Brass. I have made a few things with that material. With Vintaj Natural Brass you can make all kind of magical jewelry. Very nice!

We should have a storm in Finland today. Hopefully not.

I´m waiting for goods for the shop. It´s like Christmas time. Waiting is always difficult.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti