* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 1. elokuuta 2010

Puoti on avattu!

Avajaiset olivat eilen, ja meillä kävi ihania asiakkaita. Puodin vastaanotto oli oikein mukava. Kurssimme alkavat syyskuussa, ja sitä ennen tietysti pajamme on vapaasti käytettävissä. Sinne voi siis tulla tekemään askarteluja kaikissa muodoissa. Ei tarvitse levittäytyä kotipöydälle, kuten minä yleensä. . . Lisää kursseista löytyy sivuilta www.mulperi.fi.

Nyt olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa ja ylläpitää tätä blogia säännöllisesti.

Tänään sormet ovat jo syyhynneet helmien pariin, ja nyt pähkäilen että tekisinkö ensimmäiseksi avainkaulakorun, tilauskirjamerkin, ruusukon (=rukousnauhan), puuhelmikorun. . . Mikä ihana ongelma!

Sormet syyhyävät myös rautalangan kimppuun, se kun on kovin rentouttavaa tekemistä.

Kristallirautalankasydämiä tein paljon viime talvena. Kristallit kimmeltävät kauniiisti auringonvalossa.

Kaaospunottuja sydämiä olen tehnyt jo useampana vuotena.
Mutta nyt koruilukorin pariin. Laitan kuvan sitten kun olen jotain valmiiksi saanut.


Ja koska olen nyt tänne laittanut sydänkuvia, niin lopetan tämänkertaisen kirjoittelun sydämeen, korusellaiseen. Voikaa hyvin!Our shop has been opened yesterday. We had many lovely customers.

I will try to write here more often and put here pictures of my makings. Here are pictures of some older works. Take care!

3 kommenttia:

 1. Onnea uudelle puodille!

  Miten teillä menee se työkalujen lainaus? Cuttlebug, Tiffanylasityökalut jne. Tuleeko niihin joku tuntitaksa, vai miten?

  Terveisin uusi asiakkaanne =)

  Ps. Kursseja odotellen...

  VastaaPoista
 2. Hei Sädehelmi!

  Tarkoituksena on, että perustyökaluja (mm Cuttlebug) saa käyttää Pajan puolella korvauksetta, kunhan tekee Puodista ostetuista materiaaleista. =oD

  Tiffanylasityökalujen vuokra on 8 euroa/tunti + lasit. Mulperin Minna on lähdössä tällä viikolla Tiffanylasihakumatkalle.

  Toivomme, että Pajan puolella tulee olemaan vilskettä ja vilinää. Olisi todella mukavaa jos asiakkaamme sen löytäisivät ja haluaisivat käyttää sitä. Ei tarvitsisi levittäytyä kotona, ja tosiaankin työkaluja löytyy mukavasti.

  Syyskuussa pidetään skräppäyskurssi 15.9. ja 22.9. korukurssi. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos nopeasta vastauksesta! Onnea vielä puodillenne!

  VastaaPoista