* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


sunnuntai 15. elokuuta 2010

Joskus yksi riittää, joskus viisi ei. . .

Ihana viikonloppu takana, aurinkoa ja lämpöä, puuhaa ja lepoa. Tasapainoinen viikonloppu. Sunnuntainakaan ei ollut kiire mihinkään.

Sain lauantaina Puodissa raivattua varastolaatikoitani uuden kirjahyllyn korien uumeniin. Hinnoiteltua ja hyllyteltyä loppuja tavaroita. Sain tehtyä tilaa uusille tulokkaille, joita odotan viimeistään tulevan viikon loppupuolella. Uutta tavaraa odotan jo kovasti. Kiva, kiva!

Lauantai-iltana sain solmeiltua mielessä pyörineen nappikorun. Se olikin ihan kivaa puuhaa.


Katsottiin lauantai-iltana koko perhe Jackie Chan elokuvaa, joka on aina hölmön hauska. Korun solmeilu siinä sivussa sujui hyvin.

Poikien koulukirjat piti päällystää, mutta unohdin ostaa kontaktimuovia. . . Arvatkaa harmittiko. Ainakin poikia, jotka valittivat että se oli läksynä, ja nyt sitten opettajat huomauttelevat. Äidin vika.

Tänään oli kaunis päivä, käytiin Puodissa, paperitöitä, kivikirjan ostamista, vain olemista, koruilua ja kummitytön synttärillä käymistä. Kiva päivä! Akut on ladattu ja virtaa täynnä. Kummityttö oli tyytyväinen lahjaansa, pillimpääkin pillimät farkut (Kääk!), turkoosi paita vyöllä, hevosenkenkäpala nomination-koruun, itsetehty kirjanmerkki (kristallia ja siniturkooseja lasihelmiä). Tyttö täytti 13. Vein samalla kummitytön äidille hänen tilaamansa kirjamerkin (kirkasta kristallia ja kirkasta lasia). Sain samalla kirjanmerkkitilauksia 2 lisää, kirkasta ja ruskeaa, sekä kirjasta ja sinistä. Kiva, kiva. Vakiosanani tänään.
Nukuin päiväunetkin pikkukissa tiiviisti mukana. Harvinaista herkkua tuo päiväuneilu, eikä yhtään hassumpaa. Vähän ehkä noloa, kun se on sellaista "tekemättömyyttä", mutta sitäkin ihmismieli välillä kaipaa.

Koruilin tänään omenanvihreistä puuhelmistä ja antiikkihopeisista välihelmistä piiiiitkän kaulakorun avainkaulakoruksi.
Joku asiakas kyseli valmiskorujen perään. Teen sitä mukaa kun ehdin. Tilauksestakin.Ja sitten harjoittelin taas kuvaamista. Liikaa aurinkoa, liikaa varjoja, liikaa heijastumia, liikaa mitälienee, liian vähän sitä ja tätä. Sinnikkäästi vaihdoin paikkaa, ja tulihan niistä sitten selviä (minun kuvaamikseni). Kai. Kirjanmerkit jäivät kuvaamatta, kun ehdin ne pakata.
Enemmänkin olisi tehnyt mieli koruilla, mutta ehtiihän noita. Päässäni pyörii Anna Puun laulu, joskus yksi riittää, joskus viisi ei. Viittä en ehtinyt koruilla, mutta pari kaulakorua ja pari kirjanmerkkiä ei ole huono saavutus.
Kotipaja hiljenee, mutta vain hetkeksi.

I had a lovely week end. Sun and fun! I had time to make things I like and also rest. Most lovely week end. Now I´m full of energy and ready for the coming week.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti