* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ja Puoti-infoa

Oleellinen asia on tainnut unohtua mainita, eli Askartelupuoti Mulperin & Helmipuoti Helmiäisen aukioloajat. Tärkeää infoa siis tulossa!

Olemme auki ma-pe klo 15-18 ja la klo 9-15. Tervetuloa!

Lisää tavaraa tulee koko ajan, Mulperiin tuli eilen Alcohol Ink maaleja. Niitä olen itsekin odottanut kovasti, sillä niitä voi käyttää mm Vintaj Natural Brass koruosien maalaamiseen. Kuvia maalatuista osista löytyy Vintajin nettisivuilta http://www.vintaj.com/. Sieltä löytyy muutenkin mallikoruja. Slurp!

Olen itse ollut enemmänkin hopeaihmisiä, enkä ole välittänyt niinkään edes kullanväristä (nyt sekin innostus on nostamassa päätään). Mutta tuo messinki on kipuamassa ykköseksi. Ihana materiaali.

Helmiäiseen odotan paketteja myös tällä viikolla. Omakorusta (jonka jälleenmyyjä olen) tullee paketti vielä tänä iltana. Olen saanut sieltä todella hyvää ja nopeaa palvelua. Periaatteessa kaikkea mitä http://www.omakoru.com/ myy, niin saa minultakin. Ja pääasiassa myös samaan hintaan. Ja kuten tuossa kehuinkin, niin toimitus on ollut nopeaa. Teen sinne tilauksia ainakin pari kertaa kuukaudessa, nyt olen tehnyt viikottain. Eli jos Omakorun nettisivuilta löytyy jotain mieluista (jota Puodista ei löydy), jota haluaa katsoa vielä paikan päällä, niin Helmiäisessä se onnistuu. Rohkeasti vain pyytämään, niin tilataan tuote paikan päälle.

Odotan myös pakettia ulkomailta, jossa on sitten vähän erilaista tavaraa. Helmiäinen on pieni puoti, mutta yritän ajan saatossa hankkia sinne vähän sitä, tätä ja tota.

Tässäpä tällainen infopaketti ja mainostelma. Nähdään!

3 kommenttia:

 1. Hei! ajattelin kysyä että kun meillä on tämä maahantuontiyritys Global Fin-Import oy ja (ehkä tiedätkin) koruaskarteluputiikki Vinkeli-Shop Salossa, Perttelissä ja niin kiinnostaisiko yhteistyö? Tilaan mm.Kiinasta ja intiasta helmiä ja koruaskartelutarvikkeita, jos tulisin näyttämään mallikansioita puotiin joku päivä viikolla ajatuksena yhteistilaus, kun nuo tukkuerät ovat aika kauhean suuria yksinään jälleenmyydä eteenpäin. Ja ilman ylimääräisiä väliportaita hinta pysyy kohtuullisena... Ystävällsiin Terveisin Hanna-Kaisa, Vinkeli-shop

  VastaaPoista
 2. Hei Hanna-Kaisa!
  En ole kyllä ollut tietoinen niin maahantuontiyrityksestäsi kuin putiikistasikaan. Toivottavasti asiakkaita riittää molemmille! Täytyypä käydä kurkkaamassa nettiputiikissasi.

  Kiitos tarjouksesta. Minulla on aika mukavat kontaktit sekä kotimaassa, että ulkomailla, ja tavaraakin tullut ja tulossa pakettikaupalla. Joten ihan heti en ole mitään suurempaa tilausta tekemässä.

  Olet toki tervetullut Puotiin! Olemme auki ma-pe 15-18 ja la 9-15. Itse olen siellä arkisin vasta n klo 17 jälkeen, enkä välttämättä joka ilta.

  Aurinkoista loppukesää!
  T: Satu

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Poikkean varmasti,joku päivä..aina vaan tuntuu olevan niin kiire.Viikonloppuna olimme myymässä Intohimona askartelu-tapahtumassa, en tiedä huomasitteko meitä siinä Oma Korun rouvien takana ja aina torstaisin yritämme olla iltatorilla myymässä.. ja kun nuo koulutkin alkoivat niin ei loppupäivästä enää oikein pääse lähtemään.. aamupäivät olisikin sitten aikaa, mutta puotinne ei silloin ole auki..
  Kiitos toivotuksista. Samoin helteistä huolimatta mukavaa loppukesää-alkusyksyä teille!
  T.Hanna-Kaisa

  VastaaPoista